Concert Bruja în Underground Pub din Iași

Joi, 16 mai 2024, Underground Pub din Iași vă invită la concertul lui Bruja. Acest eveniment face parte din „Turneul Salem”, menit să promoveze albumul cu același nume. Totodată, va fi și primul concert al artistei din acest oraș.

În cadrul acestui turneu, Bruja își va expune fiecare etapă a vieții ei de la începuturi până în prezent prin culorile albumului „Salem” ce reprezinta o călătorie prin ipostaze umane distincte, exprimate prin limbajul culorilor. Albumul explorează energia feminină în negru, energia masculină în alb, inocența copilului în roz și maturitatea în roșu. Tot aici vom găsi și colaborări inedite cu Adrian Minune, Nane, Sexi Kent, Alduts Sherdley, Rafoo, Macanache, Rava, Lu-k Beats și Kobe. Prin intermediul turneului, publicul va asculta și extensia „Deluxe” a albumului, ce conține 5 piese noi printre care și o colaborare cu Dead Manea.

Bruja este o artistă trap activă din anul 2020. Este recunoscută pentru aparițiile sale excentrice și vizuale, cât și pentru colaborările diversificate avute de-a lungul anilor. Până-n prezent, a colaborat cu artiști de profil precum Macanache, Bocaseca sau Nane, dar și cu alți cântăreți dinafara zonei rap precum Adrian Minune. Are la activ un album intitulat „Salem”, aflat la ora actuală în plin turneu de promovare. Este recunoscută pentru piese precum „Diznei Cenăl„, „Eyo„, „Tutti Frutti„, „Ia Loc” sau „Apollo 11„.

Accesul în Underground Pub va începe după ora 19:00. Biletele se găsesc în continuare pe rețeaua IaBilet.ro la prețul de 50 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns