Concert Breathelast (lansare album) & Unflicted în 31 Motor’s Pub, Suceava

Vineri, 23 Februarie 2018, Underground Pub din Iași, în colaborare cu Dark Side Entertainment, vă invită la concertul trupei Breathelast. Aceasta se întoarce in Suceava dupa doi ani si jumatate, ultimul lor concert avand loc in cadrul festivalului Bucovina Rock Castle din 2015. Acest concert va fi unul special, deoarece trupa își lansează primul album intitulat „All Of This Amounts To Exactly Nothing. Untill You Throw It All Away„. În deschiderea evenimentului va cânta trupa Unflicted.

Breathelast este una dintre cele mai apreciate trupe din underground-ul românesc. Înființată în anul 2010, a devenit rapid cunoscută datorită genului muzical abordat, ce combină elemente din nu metal cu rock alternativ. Până la ora actuală, are trei materiale discografice: EP-ul „Breathelast” lansat în 2013, respectiv EP-ul „Maluri” lansat în anul 2014. Ultimul lor album se intitulează „All Of This Amounts To Exactly Nothing / Until You Throw It All Away”. Lansarea albumului a avut loc în clubul Control din București pe data de 13 Februarie 2018. Concertul, la fel ca și albumul, s-a bucurat de un real succes. Marea majoritate a pieselor de pe acest album se auzeau de ceva timp în concertele semnate Breathelast. Dintre acestea, putem aminti „Dead Coins„, „Gutter Anthem” sau „The BridgeTotodată, este recunoscută pentru piese precum „Îmi lipsesc„, „Întuneric„, „Maluri„, „Monstrul„, sau ceva mai recent, „Come Hell or High Water„.

Unflicted este o trupă de rock alternativ/stoner rock din București, înființată în toamna anului 2015. În cei aproape 2 ani de activitate, trupa a lansat EP-ul „Awake” la începutul anului 2016. Până la ora actuală, trupa are piese precum „Awake„, „Bury you alive„, „Loss„ sau „Aello„. Totodată, Unflicted are și un cover după piesă „Copilul Rebel” de la Omul Cu Șobolani, o trupă care le-a marcat într-un fel sau altul viața. În prezent, membrii trupei urmează să lanseze piesa „Hate Me” în cadrul unui eveniment ce va avea loc în clubul Expirat – Halele Carol din București pe data de 25 februarie 2018.

Evenimentul din 31 Motor’s Pub va incepe undeva dupa ora 20:00. Pretul unui bilet este de 20 de lei. Pentru mai multe detalii sau eventualele modificări, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns