Concert Blodiga Skald & Aether în 31 Motor’s Pub, Suceava

Joi, 17 Mai 2018, 31 Motor’s Pub din Suceava vă invită la o seară de concerte alături de 4 trupe. Pentru prima dată, trupa italiană Blodiga Skald va urca pe scenă alături de trupa poloneză Aether. Cele 2 formații se află într-un mic turneu pe teritoriul României, orașele avizate fiind Craiova, Cluj-Napoca, Suceava, Iași și Timișoara. În deschiderea evenimentului vor cânta trupele locale Mercy’s Dirge și Nightrain.

Blodiga Skald este o trupă italiană de folk metal. Aceasta a fost înființată în anul 2014 de Daniele Foderaro și Nicola Petricca, chitaristul, respectiv toboșarul trupei. Până la ora actuală, Blodiga Skald are două materiale discografice lansate: EP-ul „Tefaccioseccomerda” în 2015, respectiv albumul de studio „Ruhn” lansat în 2017. Abia în anul 2018 a reușit să creeze un turneu european de promovare al acestui album, printre țările alese fiind Slovacia, Ungaria, Cehia sau România. Este cunoscută pentru piese precum „Ruhn„, „Isla Bonita / Colegiala” sau „Valzer of disgrace„.

Aether este o trupă poloneză de melodic death metal. Înființată în anul 2015, trupa a fost de la bun început afiliată cu casa de producții Art Of The Night Productions, cunoscută în Polonia pentru afilierea cu trupe precum KillsorrowValkenrag sau River Of Time. Până la ora actuală, are doar un album. Acesta este un EP lansat în anul 2016 intitulat „Tale of Fire” și conține piese precum „Elements„, „Last Battle„, „Dream” sau piesa ce dă titlul EP-ului, „Tale of Fire„.

Mercy’s Dirge este o trupă de black/death metal. Aceasta s-a înființat în 1990 în orașul Suceava. A fost activă până în anul 1997, în toată acesta perioadă de 7 ani lansând doua demo-uri intitulate „Another Hell” în 1993, respectiv „Unholy Doom Creation” în 1995. Formația a revenit în anul 2015, susținând concerte în deschiderea unor trupe precum Bucovina sau Grimegod, sau în cadrul unor festivaluri precum Rock’N’Iași. Din formula originală au rămas doar 2 membrii. Membrii noi au la rândul lor experiențe muzicale diverse, fiind membrii din trupe sucevene precum Era Decay sau Nightmarion. Are doar un EP sinonim cu numele trupei lansat la începutul anului 2018, acesta conținând piese precum „Devilish Wish„, „Another Hell” sau „Bewitched„.

Nightrain este una dintre cele mai tinere trupe rock din România la ora actuală. Aceasta s-a înființat în Noiembrie 2017, stilul muzical ales fiind de la bun început melodic heavy metal, cu influențe de metalcore. Până la ora actuală, a avut doar un concert live, în luna Decembrie în orașul Câmpulung Moldovenesc. Singura lor piesă oficială făcută cunoscută publicului este „Paradox„, aceasta fiind lansată pe 6 Februarie 2018.

Evenimentul din 31 Motor’s Pub va începe undeva după ora 19:00, intrarea fiind de 20 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns