Concert Between Colors & Serpent Stream în The Gate, Iași – Lansare album „Simulacrum”

Sâmbătă, 18 noiembrie 2017, barul The Gate din Iași vă invită la concertul trupei Between Colors. Acest concert are ca scop lansarea ultimului material discografic, intitulat „Simulacrum„. Acesta este un album de tip EP și este format din 5 piese. Totodată, este pentru prima dată când trupa va cânta în Iași. În deschiderea evenimentului, va cânta trupa locală Serpent Stream.

Serpent Stream este o trupă de nu metal din Iași, înființată în decembrie 2015. Conform propriei lor descrieri, numele trupei vine din alăturarea cuvintelor „Serpent”, care reprezintă în principiu un simbol malefic, un simbol al răului, al ispitei, al pericolului, membrii trupei fiind de părere că în societatea contemporană, simbolul domină asupra sufletului omenesc, și „Stream”, ce are ca scop reliefarea aspectelor negative ale societății redate prin cuvintele și metaforele membrilor. Majoritatea concertelor semnate Serpent Stream au fost pe plan local, dar trebuie menționat faptul că în septembrie 2016, trupa a cântat în cadrul Semifinalei GBOB Bucovina din 31 Motor’s Pub, Suceava. Ultimul lor concert a avut loc la Rock’N’Iași „Indoor Edition” 2017, fiind de altfel trupa ce a deschis festivalul.

Between Colors este una dintre cele mai în vogă trupe românești la momentul actual din zona metalului melodic modern. Combinând compozițiile dominate de riff-uri nu metal, orchestrații, breakdown-uri, sintetizatoare și efecte Industrial precum și refrene catchy cu un show live plin de energie, formația a dovedit de numeroase ori că trebuie văzută. Trupa a fost desemnată Best Metal Newcomer în 2016 de către site-ul Metalhead, iar în 2017 a câștigat Premiul I la Festivalul Posada Rock. „Simulacrum” vine la doar un an după primul lor album, „M.A.D.” ce a fost lansat pe 19 noiembrie în 2016, în clubul Quantic printr-un concert aparte și teatral la care au luat parte peste 400 de spectatori. Discul nou prezintă influențe din muzica electronică, metalcore și industrial metal.

Evenimentul va începe undeva după ora 21:00, intrarea fiind de 10 lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns