Concert Beauty And The Rat & Polystate & Bolters & Scripped în club Rocknrolla, Iași

Sâmbătă, 13 aprilie 2024, clubul Rocknrolla din Iași vă invită la concertul trupei Beauty And The Rat. Aceasta își va lansa cel mai nou single intitulat „Soaked in Gloom„, auzită în ultimele concerte ale formației. În deschiderea acestui eveniment, vor cânta pentru prima dată în Iași trupele Polystate și Scripped din Bacău, respectiv Bolters din Piatra Neamț.

Beauty and The Rat este o trupă ieșeana de rock alternativ cu multe influențe metal. Trupa a fost înființată în anul 2011, iar de atunci a avut multe concerte, în marea lor majoritate pe plan local. Totuși, trupa și-a făcut prezența în trecut în orașe precum Bacău, Roman, Botoșani, Galați, Piatra Neamț sau București. A participat în mai multe rânduri la Rock’N’Iași și a fost cap de afiș în ediția de iarna a festivalului de la începutul anului 2016. Are la activ un album intitulat „Unborn„, ce a fost lansat pe data de 26 februarie 2016 în cadrul festivalului Rock’N’IașiWinter Edition”. Și-a mai făcut prezența și la alte festivaluri din Iași precum Afterhills, în august 2019. În ultimii ani, a avut o schimbare de componență, rămânând doar 3 membrii, mai exact Alexandru Iosipescu la chitară și voce, Emanuel Filip la bass și Codrin Murariu la tobe.
Este cunoscută pentru piese precum „Endless Game”, „Cigarette burn„, „In treason I fall„, „Smiling Sun” sau „Lake of false desire„.

Bolters este una dintre cele mai recente apariții de pe scena metalului underground românesc. Primele producții au apărut în anul 2023. Prima piesă și, de altfel, primul videoclip al trupei, a apărut pe 12 mai 2023. Acesta se numește „All lies” și se regăsește inclusiv pe primul material discografic semnat Bolters intitulat „Abator”. Albumul a apărut pe Apple Music pe 31 mai 2023. Din punct de vedere al versurilor, principalele teme lirice se învârt în jurul mizantropiei și a lucrurilor mai puțin plăcute ale vieții. Pe albumul lor de debut, există producții precum „Decompose„, „Lobotomy” sau „Small Group of misanthropyc people who deny the existence of human beings„. Din punct de vedere al evenimentelor live, toate au fost pe plan local până-n prezent, în deschiderea unor trupe precum Reverse The Moment sau Beauty And The Rat.

Scripped este o trupă debutantă din Bacău, iar acest concert va reprezenta primul său eveniment live.

Polystate este o trupă rock, cu multe influențe din zona de alternative sau metal. A fost înființată în Bacău în anul 2023. Primul eveniment live l-a avut în cadrul petrecerii aniversare de 5 ani de la clubul de motocicliști Carpat Bikers din Bacău. Aceasta a avut loc pe 28 octombrie 2023, în seara respectivă cântând alături de trupe precum Driftwood sau Little Dizaster. Înafară de Bacău, a mai susținut un concert live în clubul The Stone din Piatra Neamț pe 28 decembrie 2023, cântând în deschiderea formației Driftwood. Ca și producții, nu are nicio piesă de studio lansată, dar, în puținele prezențe live ce le-a avut, s-au putut auzi compoziții proprii precum „Habibi” sau „Boulevard„, pe lânga cover-uri de la piese precum „Bulletproof” de la Godsmack.

Evenimentul va începe undeva după ora 20:30. Biletele vor fi de 40 de lei și se găsesc la intrare. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns