Concert Beauty And The Rat în club Rocknrolla, Iași

Sâmbătă, 5 septembrie 2020, clubul Rocknrolla din Iași vă invită la concertul trupei Beauty And The Rat. Aceasta va susține al doilea concert pe anul 2020. Primul a avut loc pe 8 februarie, tot în clubul Rocknrolla din Iași. Inițial, trebuia să mai susțină un concert în cadrul festivalului SoundArt Festival din București, dar, datorită pandemiei de la nivel mondial, evenimentul respectiv s-a amânat. În tot acest timp, a rămas în continuare activă, lansând 2 videoclipuri în acest an, la două piese noi. Primul a fost la piesa “Endless Game” și a fost lansat pe 4 martie 2020. Al doilea videoclip a fost pentru piesa “L.T.D (Love Transmitted Disease)“.

Beauty and The Rat este o trupă ieșeana de rock alternativ cu multe influențe metal. Stilul trupei se aseamănă foarte mult cu cel al trupei americane Godsmack. Trupa a fost înființată în anul 2011, iar de atunci a avut multe concerte în marea lor majoritate pe plan local. Totuși, trupa și-a făcut prezența în trecut în orașe precum Bacău, Roman, Botoșani, Piatra Neamț sau București. A participat în mai multe rânduri la Rock’N’Iași și a fost cap de afiș în ediția de iarna a festivalului de la începutul anului 2016. Are la activ un album intitulat „Unborn„, ce a fost lansat pe data de 26 februarie 2016 în cadrul festivalului Rock’N’IașiWinter Edition”. Și-a mai făcut prezența și la alte festivaluri din Iași. Ultima participare a fost în cadrul festivalului Afterhills, în august 2019. Este cunoscută pentru piese precum „Cigarette burn„, „In treason I fall„, „Smiling Sun” sau „Lake of false desire„.

Evenimentul din clubul Rocknrolla va începe undeva după ora 20:00. Intrarea va fi de 25 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Leave a Reply