Concert Beauty And The Rat & Belzeduh în club Rocknrolla, Iași

Joi, 28 Martie 2019, clubul Rocknrolla din Iași vă invită la concertul trupei ieșene Beauty And The Rat. Aceasta nu va fi singura prezență muzicală a serii, în deschiderea evenimentului având loc un concert al trupei Belzeduh.

Beauty and The Rat este o trupă ieșeana de rock alternativ cu multe influențe metal. Stilul trupei se aseamănă foarte mult cu cel al trupei Godsmack. Trupa a fost înființată în anul 2011, iar de atunci a avut multe concerte în marea lor majoritate pe plan local. Totuși, trupa și-a făcut prezența în trecut în orașe precum Bacău, Roman, Botoșani, Piatra Neamț sau București. A participat în mai multe rânduri la Rock’N’Iași și a fost cap de afiș în ediția de iarna a festivalului de la începutul anului 2016. Are la activ un album intitulat „Unborn„, ce a fost lansat pe data de 26 februarie 2016 în cadrul festivalului Rock’N’Iași „Winter Edition”. Este cunoscută pentru piese precum „Cigarette burn„, „In treason I fall„, „Smiling Sun” sau „Lake of false desire„.

Belzeduh este o trupă nou înființată în orașul Iași, iar primul eveniment va avea loc chiar în cadrul concertului de pe 28 Martie 2019. Momentan nu are piese oficiale publicat sau prea multe detalii biografice. Se știe doar că abordează stilul heavy rock’n’roll.

Evenimentul din clubul Rocknrolla va începe dupa ora 21:00. Intrarea va fi de 15 lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

https://www.youtube.com/watch?v=tUvnYeGI2Zs

One thought on “Concert Beauty And The Rat & Belzeduh în club Rocknrolla, Iași

Lasă un răspuns