Concert B.P.C & Opoziția în clubul Rocknrolla din Iași

Sâmbătă, 22 februarie 2020, clubul Rocknrolla din Iași vă invită la concertul trupei B.P.C. Aceasta va susține primul concert din anul 2020. În deschiderea evenimentului va cânta trupa Opozitia, aflata pentru prima data in orasul Iasi.

Înainte de toate, B.P.C este un acronim pentru „Bem Pe Caiet”. Este o trupă de rock alternativ, cu influențe din punk, funk, ska sau reggae. Membrii trupei sunt originari din Huși, respectiv Iași, aceasta formându-se în decembrie 2015. Nu are multe apariții până la ora actuală, dar cele mai notabile au fost din cadrul festivalurilor Rock’N’Iași „Open Air” 2016, respectiv Rock’N’Iași „Open Air” 2019 și Open Camp Vaslui 2016. În toamna anului 2016, trupa a participat la semifinala concursului GBOB din Suceava, obținând locul 3 în urma acestuia. Până la ora actuală are doar o piesă oficială intitulată „Limba„, ce a fost lansată pe 7 Martie 2018. O altă piesă, se numește „Zburători„. În rest, piesele trupei momentan se pot auzi doar live, „Circul” fiind una dintre ele.

Opoziția este o trupa punk din Baia Mare. S-a înființat în toamna anului 2019 și vine la Iași să susțină al doilea concert din cariera lor ca trupă. La primul concert, a cântat în deschiderea trupei Before I Die în Baia Mare. Evenimentul respectiv a avut loc pe 14 decembrie 2019. Conform descrierii oficiale, „ideologiile diferite ale membrilor trupei încearcă să rupă barierele societății prin muzica transmisă. Băieții au scopul de a nu lasa punk-ul să moară”. Momentan nu are nicio piesă de studio, toate se aud în concertele live ale trupei.

Evenimentul din clubul Rocknrolla va începe undeva după ora 20:30. Intrarea va fi de 20 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns