Concert Argatu’ & romaN în Underground Pub, Iași

Vineri, 14 octombrie 2016, clubul Underground din Iași vă invită la concertul lui Argatu’, unul dintre cei mai apreciați producători muzicali din România ultimilor ani. Alături de acesta se va afla și romaN, solistul trupei moldovenești Unda Comună.

Argatu’ este unul dintre cei mai apreciați producători muzicali din România ultimilor ani. Este afiliat cu marea familie Subcarpați, fiind frecvent asociat cu membrii trupelor Cred Că Sunt Extraterestru sau Frații Grime. A debutat oficial în anul 2012, până la ora actuală având 3 materiale discografice, toate intitulate sugestiv „Culese din Cartier”. Are piese realizate în colaborare cu artiști precum Bean MC, Vali Umbră, AFO sau chiar Subcarpați, dintre care putem aminti „Rege pe deal„, „Camarad” sau „Să răsune-n țara noastră„.

romaN este solistul trupei moldovenești de hip-hop numită Unda Comună. Este cunoscut pentru colaborările sale cu artiști precum Subcarpați și Argatu’, fiind afiliat cu ei de foarte mulți ani, vocea sa regăsindu-se în piese precum „Revelionul Ospătarilor” sau „Sunet Vechi„.

Concertul din clubul Underground va începe undeva după ora 21:00. Intrarea va fi de 15 lei. Pe pagina evenimentului este un concurs prin care puteți câștiga două invitații duble la concert. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

One thought on “Concert Argatu’ & romaN în Underground Pub, Iași

Lasă un răspuns