Concert Argatu’ în Underground Pub, Iași – Lansare album „Tezaur”

Vineri, 19 aprilie 2024, Underground Pub vă invită la concertul semnat Argatu’. Acesta va cânta în Iași după aproape 1 an, ultimul eveniment al său având loc în cadrul festivalului „Hangariada”. Acest eveniment are ca scop lansarea albumului „Tezaur”, apărut la finalul anului trecut.

Conform descrierii oficiale:

Sentimentul de libertate, asta exprima albumul nou Argatu’. Am ales sa dau frâu liber tuturor barierelor impuse de vreo dogmã nescrisã muzical, pe care noi, artiștii, o întâmpinam uneori, ba chiar ne săvârșim indirect o limită în proces. O “luptã” de 4 ani de zile, de la care mi-am înscris sufletul în acest material în cel mai precis detaliu. Acel ceva pentru care meritã sã lupți, pentru Tezaurul tãu, pe care îl lași moștenire lumii. Fiecare album/piesa/coperta e un Tezaur pentru mine.

– Argatu’.

„Masca Argatu’ exprimă clar că la suprafață se vor auzi genuri muzicale moderne precum Hip-Hop, Speed House/Uk Garage, Drum and Bass etc. precum și inserții de orchestrație/score cinematic, iar în substrat, în interior având dominante rãdãcinile noastre, ale poporului român, folclorul tradițional. Design-ul vizual al albumului a fost realizat de Sabin Onceriu.”

Argatu’ este unul dintre cei mai apreciați producători muzicali din România ultimilor ani. A apărut ca un artist afiliat familiei „Culese Din Cartier”, fiind frecvent asociat cu membrii trupelor Cred Că Sunt Extraterestru sau Frații Grime. A debutat oficial în anul 2012, materialele sale discografice fiind intitulate sugestiv „Culese din Cartier”. Pe lângă acestea, a mai lansat alte albume independente, în care apare și în postura de interpret, nu doar de producător. Ultimul album, „Tezaur”, a apărut pe 1 decembrie 2023. Și-a făcut prezența pe cele mai mari scene ale României, în orașe precum București, Iași, Cluj-Napoca sau Timișoara, fiind prezent în cadrul unor evenimente precum Bucharest GreenSounds Festival, Hangariada, Untold Festival sau Electric Castle. Are piese realizate în colaborare și cu artiști precum Bean MC, Vali Umbră, AFO sau chiar Subcarpați, dintre care putem aminti „Rege pe deal„, „Camarad” sau „Să răsune-n țara noastră„.

Accesul în Underground Pub va începe undeva după ora 19:00. Biletele se găsesc în continuare pe rețeaua IaBilet.ro la prețul de 95 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns