Concert Argatu’ & Fantome în Underground Club, Iași – Lansare album „Culese din Cartier prezintă: Argatu’ – Volumul V”

Vineri, 29 noiembrie 2019, Underground Club din Iași vă invită la concertul semnat Argatu’. Acesta își va lansa oficial ultimul material discografic intitulat „Culese Din Cartier prezintă Argatu’ – Volumul V„. Alături de acesta, va fi invitată trupa Fantome, aflată pentru prima dată în orașul Iași.

Conform descrierii oficiale, „Volumul V” este o întoarcere la rădăcinile primelor două albume ale fălticeneanului Argatu’. Acesta încearcă să combine într-un mod unic folclorul cu muzica electronică în stilul său specific, dar de fiecare dată aduce o estetică nouă pentru a se diferenția un album de celălalt. În acest capitol, artistul a produs compoziții ce vizează folclorul autentic românesc cu sunete din genuri muzicale precum Dub, Grime, UK Garage, Breakbeat, Trap , Jungle și multe altele din comunitatea underground. Dacă „Volumul IV” a cuprins mai mult piese cu un contur cinematic, „Volumul V” se bazează pe ritm dinamic și energie, așa cum a obișnuit pe toată lumea la concertele sale , alături de Argatu’ fiind MC Moș Martin pe partea de versuri/text.

Argatu’ este unul dintre cei mai apreciați producători muzicali din România ultimilor ani. Este afiliat cu marea familie Subcarpați, fiind frecvent asociat cu membrii trupelor Cred Că Sunt Extraterestru sau Frații Grime. A debutat oficial în anul 2012, până la ora actuală având 4 materiale discografice, toate intitulate sugestiv „Culese din Cartier”, înregistrate la casa de producții cu același nume. Totodată, are un album intitulat „Începuturi„, lansat în anul 2017. Acesta are 10 piese, fiind singurul sau album în care apare și în postura de interpret, nu doar de producător. În ultimii ani, Argatu’ colaborează foarte des cu Moș Martin, un MC ieșean cu care a realizat piese precum „Cine suntem noi„. Are piese realizate în colaborare și cu artiști precum Bean MC, Vali Umbră, AFO sau chiar Subcarpați, dintre care putem aminti „Rege pe deal„, „Camarad” sau „Să răsune-n țara noastră„.

Fantome este una dintre cele mai promițătoare proiecte muzicale românești din ultimii ani. Muzica lor are la bază muzica electronică, influențele fiind preluate din muzica populară românească sau hip-hop. Trupa face parte din marea familie a unor artiști precum Subcarpați, Frații Grime, sau Cred Că Sunt Extraterestru. Proiectul a fost lansat în primăvara anului 2015, în aceiași perioadă în care au lansat albumul „Micul Paris„,, primul material discografic. Până la ora actuală, are 2 albume lansate, ultimul fiind „Fantome 2”, lansat în anul 2018. A realizat piese în colaborare cu Bean MC, Vali Umbră sau AFO, printre care putem aminti „Cu drag, Fantome„, „Răscolind Tot Universul” sau „Nu vreau sa mor„.

Evenimentul din Underground Club va începe după ora 21:00. Biletele se găsesc în continuare pe rețeaua IaBilet.ro la prețul de 35 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

One thought on “Concert Argatu’ & Fantome în Underground Club, Iași – Lansare album „Culese din Cartier prezintă: Argatu’ – Volumul V”

Lasă un răspuns