Concert Aniversar Third Eye si Crumbling Lighthouse in „High Life” – Piatra Neamț

Vineri, 28 martie 2014, pub-ul „High Life” din Piatra Neamț va invita la un concert aniversar marca Third Eye si Crumbling Lighthouse.

Acum un an, formatia Third Eye abia se infiinta, si incepea sa bage riff-uri grele in orasul de sub Pietricica (ei abordand metal-ul). De atunci, au avut concerte doar la nivel local, singurul lor concert inafara judetului Neamt fiind cel de acum o luna, din Pub S4 din Bacau.
Cele mai cunoscute melodii ale formatiei Third Eye sunt „Blind”, „Silence” si „Striken by the dark”.
La acest concert, vor lansa primul lor album intitulat „Red Democracy”. Acesta va putea fi achizitionat in format solid la pretul de 20 de lei, iar pe langa acesta, ei mai au si tricouri la pretul de 40 de lei.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=WkbdFf1Qzgk]

Despre formatia Crumbling Lighthouse, recunosc, nu stiu mai nimic. Stiu doar ca sunt din acelasi oras ca si Third Eye, Piatra Neamț, doi membrii din Third Eye fac parte si din Crumbling Lighthouse, si e infiintata undeva pe la sfarsitul anului 2012. Ei abordeaza stilul de rock alternativ, ei facand pana acuma cateva cover-uri dupa trupe celebre precum The Cranberries sau The White Stripes. Acestia au si cateva piese proprii printre care putem reaminti piesa „Pas ruginit”.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=STR4y3sN4uA]

Concertul va incepe undeva dupa orele 21:00, iar pretul unui bilet este de 10 lei.

Lasă un răspuns