Concert aniversar Sukar Nation în Taverna Music Pub din Iași

Joi, 23 ianuarie 2020, Taverna Music Pub din Iași vă invită la concertul aniversar Sukar Nation. Trupa aniversează 9 ani de activitate. Locația aleasă este una extrem de familiară pentru membrii trupei. Cele mai multe concerte semnate Sukar Nation au avut loc în Taverna Music Pub, un club aflat în zona Galeriilor Comerciale  „Ștefan Cel Mare și Sfânt” din Iași.

Sukar Nation este una dintre cele mai recunoscute trupe din underground-ul muzical ieșean. A fost înființată în anul 2011, fiind de altfel o trupă axată mai mult pe cover-uri decat pe compozitii proprii. Stilul lor muzical are la bază muzica rock, fiind puternic influențati de muzica etno sau folclorică românească. Nu are niciun album lansat, dar, comparativ cu alte trupe, are o multitudine de concerte la activ. Și-a făcut prezența inclusiv în cadrul unor festivaluri sau evenimente muzicale precum Rock’N’Iași, IRAF sau Ursus Revolution. În concertele trupei se pot regăsi cover-uri sau piese readaptate după melodii precum „Bună Dimineața” de la Zdob și Zdub, „Drumurile” de la Dan Spătaru sau „Omul Pădurii” de la Ducu Bertzi.

Evenimentul din Taverna Music Pub va începe undeva după ora 22:00. Intrarea va fi liberă. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns