Concert aniversar RoadkillSoda în clubul Rocknrolla din Iași

Anul acesta, RoadkillSoda aniversează 10 ani de existență. Acest lucru va fi marcat printr-o serie de concerte ce urmează să fie anunțate. Primul eveniment de acest fel care deja a fost confirmat va avea loc în clubul Rocknrolla din Iași. Este o locație familiara evenimentelor de acest tip. De altfel, trupa se întoarce în Iași după 9 luni, ultimul concert având loc în același club pe 19 septembrie 2020.

RoadkillSoda este fără doar și poate cea mai cunoscută trupă românească de stoner rock/metal. Înființată în 2011, trupa a devenit rapid cunoscută underground-ului românesc datorită faptului că a abordat de la bun început genul stoner/sludge metal, iar la momentul respectiv nu prea existau formații autohtone de acest gen. În cei 10 ani de activitate, trupa a lansat 6 materiale discografice: EP-ul „A fucked up trip gone bad” lansat în 2011, albumele de studio „Oven Sun„, lansat în 2013, respectiv „Yo No Hablo Inglese„, lansat în 2014, albumul acustic „Space Echo & Time„, lansat în anul 2016. Ultimele albume sunt „Mephobia”, lansat în 2017, respectiv „Sagrada”, album lansat în anul 2020. Este nelipsită de pe marile scene ale țării, în trecut făcându-și prezența pe scene precum Rockstadt Extreme Fest, SoundArt Festival sau Rocanotherworld. Este cunoscută pentru piese precum „Made of Stone”, „Wrong”, „Oven Sun” sau „Ties That Bind”.

Evenimentul din clubul Rocknrolla va avea loc pe data de 19 iunie 2021 și va începe undeva după ora 18:00. Bilete se pot achiziționa în pre-sale de la barul clubului Rocknrolla sau în ziua evenimentului de la intrare. Prețul de pre-sale este de 25 de lei, iar în ziua evenimentului este de 30 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns