Concert aniversar „Omul cu Șobolani – 20 de ani” la Arenele Romane, București

Sâmbătă, 22 aprilie 2017, Dark Side Entertainment vă invită la concertul aniversar Omul cu Șobolani. Trupa marchează 20 de ani de existență în 2017, iar acest lucru va fi marcat printr-o serie de concerte ce vor avea loc la Arenele Romane pe data de 22 aprilie 2017. Line-up-ul anunțat este unul impresionant, majoritatea trupelor aflându-se sub egida Dark Side Entertainment. Programul este în felul următor:

 • 16:00 – Open Doors – NotSoCommonDJ Set

 • 16:30 -Unflicted

 • 17:10 – NotSoCommonDJ Set

 • 17:25 – NoruNegru

 • 18:05 – NotSoCommonDJ Set

 • 18:20 – Theory Of Mind

 • 19:00 – NotSoCommonDJ Set

 • 19:15 – Breathelast

 • 19:55 – NotSoCommonDJ Set

 • 20:10 – Pinholes

 • 20:50 – NotSoCommonDJ Set

 • 21:05 – The Kryptonite Sparks

 • 21:45 – NotSoCommonDJ Set

 • 22:00 – RoadkillSoda

 • 22:40 – NotSoCommonDJ Set

 • 22:55 – Cred Că Sunt Extraterestru

 • 23:15 – NotSoCommonDJ Set

 • 23:30 – OMUL CU ȘOBOLANI

În cadrul acestui concert aniversar, Bean MC, solistul trupelor Subcarpați, respectiv Șuie Paparude, se va alătura pe scenă băieților de la Omul cu Șobolani. Biletele se mai pot găsi la prețul de 60 de lei  în rețeaua Dark Side Entertainment.  Pentru mai multe detalii sau eventualele modificări ce pot interveni, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Omul cu Șobolani (cunoscută ca și OCS) este una dintre cele mai vechi, apreciate și cunoscute trupe românești de rock alternativ. Înființata în anul 1997, trupa a ajuns cunoscută publicului larg odată cu lansarea primul lor album în 1999, intitulat „Razna„. Piesa ce dă titlul albumului a ajuns una dintre cele mai apreciate piese ale trupei în cei 19 ani de activitate. Au urmat alte 6 albume până la finalul anului 2010 și piese precum „Odă (în Piața Romană)„, „Nu încerca așa ceva acasă„, „Cineva Să Ne…” sau „Ajutor„. În anul 2011 lansează albumul „Retro„, un album numai cu preluări din muzica românească. Trupa a adaptat piese precum „Pseudofabula” de la Roșu și Negru sau „Cea mai frumoasa zi” de la Alexandru Andrieș, adaptându-le zilelor noastre. În 2013, trupa lansează albumul „Marea Căutare„, un album extrem de apreciat de public, piese precum „Baloane de Săpun„, „Caută” sau „Visule” (o piesa realizată în colaborare cu Bean MC) devenind sinonime cu acest album. Trupa este activă în continuare pe scena muzicală românească, fiind prezenți la diferite festivaluri sau concerte, în continuare având un cuvânt greu de spus pentru rock-ul alternativ din România.

The Kryptonite Sparks este o trupă de alternative/indie rock, înființată în Botoșani în martie 2010. Aceasta are la activ o multitudine de concerte, printre cele mai notabile enumerându-se cel din cadrul festivalului „Rock’N’Iași” 2013, atunci când a câștigat concursul din weekend-ul alternativ din cadrul festivalului. A avut ocazia să cânte în deschiderea unui concert semnat Black Label Society din Serbia. Pana la ora actuala are 2 materiale discografice, ambele fiind EP-uri. Acestea sunt „The Kryptonite Sparks„, lansat în 2013, respectiv „Doi/A doua undă de bruiaj” lansat în 2016. Este o trupă afiliată Dark Side Entertainment, fiind nelipsită de la majoritatea evenimentelor lor. Are piese precum „Ești„, „Scântei„, „Și golanii beau ceai” sau „Nu vreau nimic„.

RoadkillSoda este cea mai cunoscută trupă de stoner metal din România. Înființată în 2011, trupa a devenit rapid cunoscută underground-ului românesc datorită faptului că a fost de la bun început o trupă de stoner, iar trupele românești de acest gen nu erau foarte cunoscute la momentul respectiv. În cei 6 ani de activitate, trupa a lansat 4 materiale discografice: EP-ul „A fucked up trip gone bad” lansat în 2011, albumele de studio „Oven Sun„, lansat în 2013, respectiv „Yo No Hablo Inglese„, lansat în 2014 și albumul acustic „Space Echo & Time„, lansat în anul 2016. Este nelipsită de pe marile scene ale țării, în trecut făcându-și prezența pe scene precum Rockstadt Extreme Fest sau orice eveniment afiliat Dark Side Entertainment. Este cunoscută pentru piese precum „Oven Sun„, „No time to die” sau ceva mai recent, „Made of Stone” sau „Out of Phase„.

Cred Că Sunt Extraterestru este una dintre cele mai plăcute surprize muzicale din underground-ul românesc al ultimilor ani. Este o trupă ce combină ritmuri electronice cu muzică ambientală/experimentală, proiectul în sine fiind înființat de AFO, un rapper afiliat cu marea familie numita Subcarpați. Până la ora actuală, are un album de studio intitulat „7.83 Hz„. Este cunoscută pentru piese precum „Viața la țară„, „Zbor” sau „Start Rec„, cea din urmă adunând peste 2 milioane de vizionări pe YouTube.

Pinholes este o trupă de alternative – indie în plină ascensiune în ultimii ani. Trupa și-a făcut prezența în cele mai recunoscute cluburi de profil din țară în cei 3 ani de activitate. Are la activ două albume de studio, „Zmei” lansat în 2013 și „Era Pietrelor Neșlefuite” lansat în anul 2015. A fost prezentă și la Radio Guerrilla la emisiunea “GuerriLive Radio Session“, iar melodii precum “Poza“, “Dialog” sau “Amândoi de o culoare” încă se mai aud pe frecvențele acestuia.

Breathelast este una dintre cele mai apreciate trupe din underground-ul românesc. Înființată în anul 2010, a devenit rapid cunoscută datorită genului muzical abordat, ce combină elemente din nu metal cu rock alternativ. Până la ora actuală, are doua materiale discografice: EP-ul „Breathelast” lansat în 2013, respectiv EP-ul „Maluri” lansat în anul 2014. Este o trupă cunoscută pentru piese precum „Îmi lipsesc„, „Întuneric„, „Maluri„, sau ceva mai recent, „Monstrul„.

Theory of Mind este o trupă de pop experimental. Înființată în anul 2013 în orașul Cluj-Napoca, s-a diferențiat de restul trupelor din underground-ul românesc prin combinația muzicii pop cu elemente din post-rock, rock psihedelic, dream pop sau pop experimental. Până la ora actuală, are două materiale discografice, ambele albume de studio. Acestea sunt „Theory of Mind” lansat în 2013, respectiv „Inner Friend” lansat în 2015. Este cunoscută pentru piese precum „Brown Eyes„, „Under The Sea„, „I Felt The Sun” sau „Melting Clouds„.

NoruNegru este o trupă de rock alternativ din București. S-a lansat oficial în anul 2016, odată cu single-ul „Roz„. Până la ora actuală are doar un album de studio intitulat „O să vă stricăm vacanța„. Trupa are piese precum „ZDAT„, „Spune-mi ce vrei” sau „Nu ține de mine„.

Unflicted este o trupă de rock alternativ/stoner rock din București, înființată în toamna anului 2015. În cei aproape 2 ani de activitate, trupa a lansat EP-ul „Awake” la începutul anului 2016. Până la ora actuală, trupa are piese precum „Awake„, „Bury you alive„, sau ceva mai recent, „Loss„. Totodată, Unflicted are și un cover dupa piesă „Copilul Rebel” de la Omul Cu Șobolani, o trupă care le-a marcat într-un fel sau altul viața.

NotSoCommonDJ este un dj existent încă din anul 2006. Este o gazdă de ceremonii ce și-a tot făcut prezența pe la diferite evenimente precum Peninsula Festival din 2009, fiind nelipsit din locații bucureștene precum Fratelli, Expirat sau Kulturhaus. În cadrul zilei de 22 aprilie 2017, va întreține atmosfera pe toată durata evenimentului.

2 thoughts on “Concert aniversar „Omul cu Șobolani – 20 de ani” la Arenele Romane, București

Lasă un răspuns