Concert aniversar byron în Beraria Valhalla, Bacău

Sâmbătă, 12 noiembrie 2016, Berăria Valhalla din Bacău vă invită la concertul aniversar al trupei byron. Aceasta se întoarce în orașul Bacău pentru a doua oară în anul 2016, prima dată cântând în luna aprilie, alături de trupa Rome.

Trupa împlinește 10 ani de activitate, iar alături de ei se va afla Richard Walters, un cântăreț și instrumentist din Oxford, Marea Britanie. Ea pregătește un show cu totul deosebit, iar alături de trupă, pe scenă, se vor afla și fetele de la Muse Quartet. Concertul va fi însoțit de lansarea unui box-set aniversar în ediție limitată care va cuprinde întreaga discografie a trupei.

byron este una dintre cele mai recunoscute trupe de rock alternativ din România. Trupa are 10 ani de activitate, primul lor album, „Forbidden Drama” fiind lansat în octombrie 2007. Au la activ 6 albume de studio, ultimul fiind „Eternal Return” lansat în anul 2015. Au adunat o multitudine de concerte în cei 11 ani de activitate, împărțind scena cu artiști interni și internaționali pe scene diverse și cunoscute ale țării. Au piese precum „Cu capu-n nori„, „Songul pușcăriasului” sau „Melancolic„, ultima menționată fiind o piesă folosită ca și coloană sonoră în serialul „Rămâi cu mine” de pe HBO.

Concertul va începe undeva după ora 21:00. Prețul unui bilet va fi de 30 de lei. Pentru mai multe detalii sau eventualele modificări, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns