Concert Ana Coman în Cafeneaua Acaju din Iași

Duminica, 20 iunie 2021, Cafeneaua Acaju din Iași vă invită la concertul Anei Coman. Aceasta se întoarce în Iași după aproximativ un an, ultimul ei concert având loc în cadrul festivalului Rocanotherworld din anul 2020. Acest concert face parte din “Concrete Open Air Series”, o serie de evenimente nouă, creata la inițiativa SWANBOY Music. Aceste evenimente au ca scop aducerea laolaltă și live, pe diferite scene din țară, a trupelor și comunităților din noul val al alternative-ului românesc.

Ana Coman este una dintre cele mai noi prezențe muzicale din underground-ul românesc. Deși a cochetat cu muzica de mică, de abia prin 2018 și-a dat seama că muzica este mult mai mult decât un hobby. A început în variantă acustică, voce și chitară, la Radio Guerrilla, în cadrul rubricii “Ana are cântec”. Ulterior, a susținut câteva concerte în cafenele sau cluburi underground, ca mai apoi în 2019 să i se alăture Dan Minel Stoica la clape și chitară și Daniel Olteanu la tobe și producție. Aceștia sunt recunoscuți pentru activitatea lor din trupe precum NoruNegru sau Jurjak. Odată cu prima piesă în limba română, “Contratimp“, Ana a avut parte de o ascensiune mare și participări la festivaluri importante din țară precum Electric Castle, Rocanotherworld, Open Camp Vaslui sau, Astra Film Sibiu. În martie 2020 și-a lansat albumul de debut intitulat “9 Missed Calls”. Conform descrierii albumului, acesta prezintă “9 situații conectate de aceleași sentimente febrile, 9 nopți albe, 9 frici, 9 speranțe, 9 visuri, 9 „e ultima oară”, 9 țipete, 9 finaluri, 9 începuturi.” Este recunoscuta pentru piese precum “Cum ești“, “Apel în așteptare” sau, ceva mai recent, “Ce mi-ai spus“.

Evenimentul din Cafeneaua Acaju va începe undeva după ora 17:00. Biletele se găsesc în continuare disponibile pe rețeaua IaBilet.ro. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Leave a Reply