Concert Amalia Gaiță în Underground Club din Iași

Sâmbătă, 25 ianuarie 2020, Underground Club din Iași vă invită la concertul Amaliei Gaiță. Acest concert face parte dintr-un mini turneu al artistei ce cuprinde orașele din zona Moldovei precum Bacău, Suceava sau Iași.

Amalia Gaiță este o artistă originară din Timișoara. Conform descrierii oficiale, stilul este „Funky Jazz, Quiet Storm și Rock’n Soul”. Primul album al artistei, a fost lansat în 13 decembrie 2017. „Melting Sun” este un material energic, colorat, care aduce emoție și intimitate, printr-o fuziune de jazz-soul-funk-rock alternativ. Alături de trupa ei, Amalia urmărește jocul și improvizația, atingând surprinzătoare câmpuri emoționale, prin stilul eclectic și structurile contemporane, cu accente vintage. Până la ora actuală, a susținut concerte în orașe precum Cluj-Napoca, Satu Mare, Timișoara sau Oradea. Este recunoscută pentru piese precum „River. Everlasting„, „Soul Inspired” sau „Sun Man„.

Evenimentul din clubul Underground va începe undeva după ora 21:00. Biletele se găsesc în continuare pe rețeaua IaBilet.ro la prețul de 20 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns