Concert Alternosfera in Pub S4 – Bacau

Cunoscuta formatie moldoveneasca de rock alternativ intitulata Alternosfera, va sustine joi, 22 mai 2014, un concert in Pub S4 din Bacau.

Este primul concert din anul 2014 pe care Alternosfera il sustine in Bacau. Ultima data cand acestia au cantat in Bacau, a fost in noiembrie 2012, atunci cand au cantat tot in Pub S4.

Alternosfera este genul de formatie care a ajuns la stadiul de „formatie fara nicio prezentare”. Sunt foarte populari in Romania, piesele lor au ajuns hit-uri, videoclipurile lor virale iar lista poate continua. Vor ramane mereu cunoscuti pentru ambiguitatea versurilor si sunetul ce te induce intr-o stare melancolica. Piese precum „1500”, „Ne uneste, ne desparte”, „Wamintirile” sau „Epizodia” sunt cunoscute de toti cei care au auzit de Alternosfera. Lista melodiilor poate continua, depinde de gusturile fiecaruia.
Concertul va incepe undeva dupa orele 20:30. Biletele inca se pot gasi in avans la Pub S4. Acestea costa 20 de lei in avans, sau 25 de lei in seara evenimentului.
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=MCTg6ymiPf4]

Lasă un răspuns