Concert Altar – Infected Rain – Todo – Masked Toys in Bacau

  http://www.trilulilu.ro/embed/paulpista/38b62c0d570cd4

Sambata, 10 decembrie 2011, in club „Subway 4” din Bacau – va avea loc o seara de concerte rock de zile mari, 4 trupe urmand sa cante acolo.
Formatia Masked Toys, este o formatie ce abordeaza stiluri mai extreme ale rockului, mai exact canta melodii funkcore, groove, sau trash metal (cel putin asa scrie pe pagina lor de facebook). Singurul lucru care-l stiu despre formatie, e tobosarul – lucreaza in MC Music Store din Bacau. Am uitat sa spun ca formatia este una bacauana.
Formatia Todo este o formatie ce abordeaza un stil mai soft, mai exact acestia canta post-rock, sau nu metal. Melodiile formatiei Todo are o tendinta occidentala – are multe influente ce se aseamana cu multe melodii rock de la formatii din America, precum Linkin Park. 
Formatia este din Chisinau.
La fel ca si Todo, Infected Rain este o formatie tot din Chisinau, si tot de nu metal. Singurele lucruri care am putea spune ca ei se diferentiaza fata de formatia Todo este ca au putin mai multa vechime in industria muzicala, iar vocalul este femeie. Cu ocazia acestui concert, formatia isi lanseaza noul album „Asylym”.
Main event-erii serii sunt baietii de la Altar. La fel ca si Infected Rain, formatia isi lanseaza noul album, intitulat „Mantra”. 
Formatia s-a infiintat in 1993, dar a devenit cunoscuta abia in 2006, ramanand cunoscuti pentru melodia „Nascut invingator”. Propriu-zis, melodia a prins la public datorita videoclipului, deoarece in clip joaca Ionut Iftimoaie, fost luptator de K1, extrem de cunoscut si popular in acea vreme.
Formatia Altar va ramane mereu cunoscuta pentru melodii precum „Singur impotriva tuturor”, „Atitudine”, sau, cea mentionata mai devreme, „Nascut invingator”.
Distractia va incepe dupa orele 19:00, si atentie, INTRAREA ESTE LIBERA !!!
Servus, v-am pupat, la revedere !!!

One thought on “Concert Altar – Infected Rain – Todo – Masked Toys in Bacau

  1. si masked toys si altar cantau si erau cunoscuti prin 93 – 94… Galele rock si „rock aid” din bacau (ca sa nu merg mai departe) iti spun ceva? cati ani aveai atunci? Daca tot scrii, macar baga ceva informatie daca suflet nu e de unde!

Lasă un răspuns