Concert Alexandra Ușurelu & Muse Quartet în Berăria Valhalla, Bacău

Vineri, 22 iulie 2016, Berăria Valhalla din Bacău vă invită la concertul Alexandrei Ușurelu, alături de Muse Quartet. Aceasta se întoarce în Bacău după 9 luni, ultima dată cântând pe 7 octombrie 2015 în clubul Pub S4 din Bacău.

Alexandra Ușurelu este una dintre cele mai apreciate prezențe de pe scena muzicală românească a ultimilor ani. Aceasta declara într-un interviu acordat Agerpres că își dorește ca fiecare concert al său „să fie o poveste„, cu fiecare detaliu al spectacolului pus la punct, astfel încât să existe un dialog între public și artistul de pe scenă. Artista este printre puținii artiști români care păstrează un respect deosebit publicului său, un public educat, sensibil și pretențios, reacțiile fiind pe măsură: la concertele sale, lumea ascultă în liniște, cu atenție și se manifestă de fiecare dată prin aplauze furtunoase și valuri de emoții.  A debutat în 2011 pe scena Teatrului Odeon din Bucureşti, în cadrul Galei “Femeia Contează”, unde a atras atenţia Andreei Marin, din partea căreia a primit o bursă şi alături de care a avut frumoase colaborări în turneele naţionale „Din dragoste pentru femei” şi “Preţuieşte Viaţa”.  A colaborat cu nume sonore din muzica românească, printre care Trupa Vunk (pentru duetul “Nopţile trec (doar visele rămân)„, ce în 2013 a devenit genericul serialului TV „Îngeri pierduţi”, produs de Media PRO Pictures), Mircea Vintilă (pentru cântecul “Ceva se întâmplă cu noi”), Mircea Rusu (cântecul “Doi străini”), Walter Dionisie (“Preţul Corect”, “Nicicând doi”), compozitorul şi pianistul Bobby Stoica (producător al primului său album), dar şi din cea internaţională, remarcându-se colaborarea cu Mariano Castro, compozitorul şi pianistul argentian al trupei de succes internaţional Narcotango, nominalizată de două ori la premiile Latin Grammy sau cu Tongam Sirait.  Primul său album, „La capătul lumii„, a primit mai multe nominalizări și a câștigat premiul pentru „Cel mai bun album al anului 2015”, înregistrând peste 10.000 de exemplare vândute. La începutul anului 2016, Alexandra Ușurelu a fost singurul artist român cu două turnee susținute în paralel: turneul ”Povestești și Călătorești la Cărturești”, desfășurat în toate orașele din țară unde există librăriile Cărturești, și turneul ”PUR”, împreună cu band-ul său și cvartet de coarde în săli sau cluburi mari din țară. Turneul ”PUR” a fost deschis prin concertul simfonic de mare succes ”PUR”, susținut cu casa închisă în Sala Mare a Teatrului Național București, reușită ce a clasat-o în categoria artiștilor importanți ai scenei muzicale românești. Pentru anul 2016, Alexandra pregătește lansarea DVD-ul filmat la concertul simfonic de pe scena mare a Teatrului Național, dar și lansarea celui de-al doilea album la care lucrează în prezent. Primul cântec de pe al doilea album se numește ”Suflet, rămâi pur” și a fost lansat pe 8 martie 2016.

Concertul din Berăria Valhalla va începe undeva după ora 21:00, biletele găsindu-se de vânzare la prețul de 45 de lei. Acestea pot fi achiziționate din Berăria Valhalla. În seara evenimentului, biletele vor costa 55 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns