Concert Age Of Tomorrow & Little Dizaster & Aleea 34 la Teatru Fain din Bacău

Marți, 1 iunie 2021, Teatru Fain din Bacău, în colaborare cu Brothers Of Rock, vă invita la „Rock’N Summer”. Va fi un eveniment cu trupe locale băcăuane, toate având legătura cu cei din Brothers Of Rock. Capul de afiș al acestui eveniment va fi Age Of Tomorrow, iar în deschidere vor fi Little Dizaster, respectiv Aleea 34.

Age Of Tomorrow este o trupă rock băcăuană, activă de câțiva ani. Este formată de tineri, afiliată cu Brothers Of Rock, care, la rândul ei, este formată din membri unor alte trupe băcăuane precum Masked Toys sau Driftwood. Este existentă de câțiva ani, având evenimente încă din anul 2019. Comparativ cu Little Dizaster, respectiv Aleea 34, Age Of Tomorrow este cea mai veche trupă.

Little Dizaster a fost înființată la finalul anului 2019. Majoritatea pieselor sunt cover-uri momentan, dar, dat fiind faptul că este o trupă tânără ca și vârstă, este de înțeles acest lucru.

Evenimentul va începe după ora 18:00. Accesul se va face pe baza unui bilet de 30 de lei. Locurile se ocupă în ordinea sosirii, respectând întocmai recomandările autorităților sanitare privind prevenirea și împiedicarea răspândirii infecției cu Coronavirus (COVID-19), fiecare persoană având o distanță de 4 metri.

Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns