Concert Adam’s Nest în Underground Pub din Iași

Sâmbătă, 10 februarie 2024, Underground Pub, în colaborare cu Core Agency, vă invită la un concert semnat Adam’s Nest. Formația va cânta în Iași după aproape 4 luni, ultima dată făcându-și prezența în cadrul evenimentului Sinestezia., desfășurat în mai multe locații ale Iașiului.

Conform descrierii oficiale, Adam’s Nest a apărut în 2017 în Iași, ca un proiect acustic-alternativ format din 2 oameni, 2 chitare și un avânt specific vârstei. În aprilie 2018, după lansarea EP-ului eponim, formația a prins contur, a adunat oameni noi, și a plecat în căutarea muzicală, astfel că în 2020, a lansat albumul „Irezistibil”. De-a lungul anilor, a cântat pe scenele marilor festivaluri din țară, și, datorită intervenției pe coloana sonoră a filmului de scurt metraj „Nu trage perdeaua” (în regia lui Andrei Florescu), formația a susținut concerte și în afara țării, lucru care i-a bucurat enorm pe fiecare în parte. Formula actuală a trupei îi are pe Răzvan Nicolae Rusu la voce și chitară, Vlad Alui Gheorghe la chitară și voce, Răzvan Moroșanu la bass și Andrei Hâncu la tobe. Este recunoscută pentru piese precum „Viktoria„, „Stockholm„, „Baby doesn’t love me” sau „Nu ne mai întoarcem„.

Accesul în Underground Pub va începe undeva după ora 19:00. Biletele se găsesc în continuare pe rețeaua IaBilet.ro la prețul de 40 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns