Concert Ad-Hoc in Pub S4 – Bacau

Cunoscutul local „Pub S4” din Bacau, are onoarea sa prezinte sambata, 17 august 2013, formatia de muzica medievala Ad-Hoc. Personal, nu stiu prea multe detalii despre aceasta formatie, stiu doar ca este infiintata in anul 2009, canta muzica medievala (ceea ce nu prea vedem des pe scena muzicala romaneasca, numai cand sunt festivaluri tematice, cum e cel de la Sighisoara din timpul verii), si din cate am observat din clipurile cu ei de pe net, stiu sa faca un show de zile mari.
Imbracamintea de scena a formatiei Ad-Hoc fiind formata din  cu „piei, blănuri și tatuaje croite pe măsura atitudinii lor, cu povești, legende și fum potrivit misticismului lor și cu atâta energie și scandal încât să te cucerească și să te ducă într-o lume de basm și legendă din primul până în ultimul moment în care îi vezi”. Cel putin asa scrie pe pagina lor de facebook.
Cele mai cunoscute melodii ale formatie (defapt cele mai faine, nu ca ar avea piese naspa) sunt „Nefiltrata”, „Skudrinka” sau „Ai vis lo lop”.
Concertul va avea loc undeva dupa orele 22:00, iar pretul unui bilet este de 10 lei.
P.S: Cei ce vor cumpara 2 beri ciuc la acest concert, vor primi un bon cu care vor putea participa la o tombola, care are ca premiu doua invitatii la  „Roger Waters: The Wall Live!„, eveniment ce va avea loc pe 28 august in Piata Constitutiei din Bucuresti! 

Lasă un răspuns