Concert Ad Hoc & Flavius Hosu în Underground Pub, Iași – Păreri la rece (video)

Acum aproape două săptămâni, în clubul Underground din Iași, a avut loc concertul băieților de la Ad Hoc. Aceștia și-au făcut un obicei în a tot poposi în Iasi ori de câte ori au ocazia. Ba la un festival medieval, sau pur și simplu la un concert în fața fanilor ieșeni.

Pe la orele 22:00, trupa făcea ultimele probe, în timp ce fanii ieșeni se tot adunau în club, iar undeva pe la ora 23:00, Ad Hoc a început concertul. Una dintre primele piese ale serii a fost „Skudrinka„. Fan-base-ul Ad Hoc e format în principal din adolescenți. Având în vedere că ei cântă muzică plină de influențe medievale, fan base-ul lor e tânăr, dedicat și pasionat de ceea ce face, cel puțin așa s-a văzut în seara de 26 septembrie 2015. Pe toată durata concertului, la tobe s-a aflat Flavius Hosu, un tânăr toboșar extrem de talentat. La un moment dat, Corbu’, violonistul și solistul trupei Ad Hoc, l-a lăudat la o pauză dintre piese. Acesta a întrebat publicul ce făcea la 13 ani?! Din public s-au auzit varii răspunsuri, iar Corbu’ a zis că „Flavius Hosu câștiga un premiu important la 13 ani„.

Playlist-ul trupei Ad Hoc a conținut piese de pe singurul lor album, „Dezmăț, Licori și Muzici Medievale„. Dintre acestea putem aminti „Fata din Grădina Zmeilor” sau „Drunken Sailor„. Corbu’ a coborât la un moment dat în hora ce tot era prezentă în fața scenei. Ad Hoc a cântat multe piese instrumentale dar făcute special pentru distracție și voie bună.

Aproape de finalul concertului, Flavius Hosu a avut parte de un solo de tobe atunci când Corbu’ prezenta trupa. A fost impresionant, fără doar și poate. Trupa a terminat în apropierea miezului nopții concertul, ultima lor piesa fiind „Dezmăț, Licori și Muzici Medievale„, piesa ce dă titlul singurului lor album și cea mai cunoscută piesă semnată Ad Hoc.

A fost un concert fain, publicul prezent arătând pe toată durata acestuia de ce se află acolo. Un public tânăr, extrem de viu, în prezența unei trupe care a livrat un concert bun. Trupa, cu siguranță se va mai întoarce în Iași, ei având un obicei de a vizita Iașiul cel puțin de două ori pe an.

Poze de la acest eveniment, găsiți pe pagina noastră de facebook.

Lasă un răspuns