Concert acustic Stanker în clubul Rocknrolla din Iași

Sâmbătă, 20 iunie 2020, clubul Rocknrolla din Iași vă invită la concertul trupei Stanker. Aceasta va susține primul concert după o perioada de 3 luni. Ultimul eveniment la care a participat a fost pe data de 1 martie 2020, în deschiderea concertului GOD din clubul Underground din Iași. Evenimentul va fi unul acustic și va fi susținut pe terasa clubului, respectându-se măsurile de siguranță. Mesele de altfel vor fi distanțate, limita fiind de 4 persoană la o masă.

Stanker este o trupă de alternative metal cu influențe puternice de stoner care este familiară scenei de muzică rock și metal din orașul Iași. Membrii trupei se declară ca fiind “cei care au riff-uri agresive dar care poartă cu ele o sensibilitate aparte”. A mai cântat în orașe precum Iași sau Cluj-Napoca, împărțind scena cu trupe precum GOD, Mental Disorder, Altar, B.P.C. sau Masterpiece. Are piese precum „Se Nasc Eroi„, “Cătușele“, „Luptăm Cu Voi”, “Mă înconjori” sau „Legat De Cer„.

Evenimentul din clubul Rocknrolla va avea un program strict. Va începe la ora 20:00 fix, acesta urmând să fie terminat până-n ora 22:00. Intrarea va fi liberă și se face doar pe bază de rezervare. Totodată va fi și primul concert acustic al trupei Stanker. Până acum a susținut doar concerte electrice. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Leave a Reply