Concert acustic Robin and the Backstabbers în Legend Pub, Iași

Joi, 17 august 2023, Legend Pub din Iași va invită la un concert acustic semnat Robin and the Backstabbers. Trupa se întoarce în Iași după doar 2 luni. Ultima concert l-a avut pe data de 9 iunie 2023, în cadrul evenimentului „Street Food Festival„, ce a avut loc în Gradina Palas din Iași.

Acest eveniment face parte din sesiunile intitulate sugestiv „Backyard Acoustic Session”. Vara aceasta au avut și vor avea loc o serie de concerte acustice cu artiști din scena românească de alternative în Legend Pub din Iași.

Programul complet al seriei Backyard Acoustic Season 2023 din Iași este:

  • 27/07/2023 – Jurjak
  • 03/08/2023 – The Mono Jacks
  • 10/08/2023 – byron
  • 17/08/2023 – Robin and the Backstabbers
  • 07/09/2023 – Toulouse Lautrec
  • 15/09/2023 – E-an-na

Robin and the Backstabbers este una dintre cele mai apreciate trupe de rock alternativ din România ultimilor ani. Formația a devenit cunoscută publicului larg odată cu lansarea albumului „Bacovia Overdrive vol. 1„, un material ce conține piese cunoscute precum „Spnzrtr„, „Vânătoarea Regală” sau „Soare cu dinți„. Cu 8 single-uri #1 la Radio Guerrilla și City FM, albumul de debut Bacovia Overdrive, vol. I: Stalingrad a fost printre cele mai bine vândute albume în prima lună de la lansare (topurile Cărturești și iTunes România). Câștigând distincțiile „Cel mai bun rock alternativ” și „Artistul anului” la Gala On Air Music Awards 2013, trupa și-a continuat activitatea live prin turnee de cluburi și festivaluri de tip open air. A urmat apoi „Bacovia Overdrive vol. II: Arhanghel’sk”, care, la fel, a devenit în scurt timp apreciat de public, piese precum „Scafandru”, „Imperatrix” sau „Minciună mai mare nu am” fiind aclamate de public la fiecare concert semnat Robin and the Backstabbers. Discografia completă a trupei cuprinde 3 albume de studio, ultimul fiind „Bacovia Overdrive vol. III: Vladivostok”. Și-a făcut prezența pe cele mai importante scene muzicale ale țării precum Electric Castle, Bucovina Rock Castle sau B’Estfest. Este recunoscută și va fi mereu asociată pentru piese precum „Sat după sat„, „SPNZRTR„, „Soare cu dinți” sau „Regele verii„.

Evenimentul din Legend Pub va începe undeva după ora 19:00. Biletele se găsesc în continuare pe rețeaua IaBilet.ro la prețul de 74 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns