Concert 7 Pași & PunkArta în The Gate Bar, Iași

Sâmbătă, 8 Decembrie 2018, barul The Gate din Iași vă invită la concertul trupelor 7 Pași și PunkArta. Ambele sunt originare din Bistrița și se vor afla pentru prima dată în orașul Iași.

7 Pasi este o trupa rock originară din orașul Bistrița. Are până la ora actuala câteva concerte, majoritatea pe plan local la nivelul județului Bistrița-Năsăud, cantând în deschiderea unor trupe precum Cargo sau Zdob și Zdub. Singura piesă oficială a trupei este un demo pentru piesa „Visător„.

PunkArta este o trupă originară din orașul Bistrița. Este alcătuită din trei instrumentiști și doi MC și s-a înființat pe data de 29 aprilie 2018, fiind o combinație muzicală între rap și rock. Tema pieselor este în principal antisistem, limbajul fiind necenzurat pe durata acestora. Până la ora actuală, a avut concerte în orașe precum Bistrița, Baia Mare sau Zalău, cântând alături de trupe precum Altar sau MadHouse. Momentan nu are piese oficiale lansate.

Evenimentul din barul The Gate va începe undeva după ora 21:30, intrarea fiind de 15 lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns