Concert 3 Sud Est & Live Band în Berăria Valhalla, Bacău

Sâmbătă, 21 ianuarie 2017, Berăria Valhalla din Bacău vă invită la concertul trupei 3 Sud Est. Concertul face parte dintr-un turneu aniversar ce marchează 20 de ani de existență a trupei. Băieții din 3 Sud Est vor veni însoțiți de un live band.

3 Sud Est este fără doar și poate unul dintre cele mai populare grupuri pop/dance din istoria muzicii românești. Sunt supranumiți „Regii muzicii dance“ din România. În primii ani de la fondare, formația a bătut mai multe recorduri la capitolul de vânzări: 800.000 de casete audio și CD-uri vândute în toată țara. Discul 3 Sud Est, lansat în 1998, a fost vândut în peste 200.000 de exemplare pe casetă audio, și în 6.000 de exemplare pe CD. Printre cele mai cunoscute melodii ale formației se numără „Ai plecat“, piesa prin care și-au definit stilul caracteristic, „De ziua ta”, dar și „Amintirile“, cea mai de succes piesă a celor trei. Formația este originară din orașul Constanța, numele trupei fiind ușor de înțeles datorită poziției geografice a orașului lor natal. Până în 2008, trupa lansase deja 11 materiale discografice, ultimul fiind „Iubire„, lansat în 2007. În anul 2008, trupa s-a desființat, fiecare membru în parte urmând diverse proiecte muzicale. Anul 2014 a marcat reunirea trupei. Revenirea a fost primită cu mare căldură de fani, piesa „Emoții” adunând până la ora actuală peste 4 milioane de vizionări pe YouTube. În cei 20 de ani de existență, 3 Sud Est a lansat piese ce sunt ascultate și-n ziua de azi, dintre care putem aminti „Amintirile„, „De dorul tău„, „Vorbe care dor„, „Clipe„, „Te voi pierde” sau „Te plac„.

Concertul din 21 ianuarie 2017 va începe după ora 22:00. Prețul unui bilet este de 50 de lei. Limita în incinta Berăriei Valhalla este de 180 de persoane. Pentru mai multe detalii sau eventualele modificări de program, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns