Colțu’ Sălbatic a lansat prima piesa din acest an

În anul 2021, s-au lansat 5 producții noi sub egida trupei Colțu’ Sălbatic. Anul 2022 nu se anunță diferit, „Calea spre schimbare” fiind prima piesă lansată în urmă cu câteva zile.

Colțu’ Sălbatic este o trupă/grupare hip-hop originară din orasul Iași. Este activă din anul 2019. Formula s-a tot schimbat de-a lungul timpului, iar, conform pieselor de pe YouTube, Zar Murdar a fost cam singurul membru constant pe majoritatea producțiilor semnate Colțu’ Sălbatic. În descrierea oficială, apar mult mai mulți membri, dar, aceștia își fac simțită prezența în functie de piesele create. Sunt inclusiv piese în care e prezent doar un singur MC, cum este piesa “BRUT“, dar e lansată sub egida Colțu’ Sălbatic. La fel ca la piesa „BRUT” sau ca la freestyle-ul „Savana Cimentată„, LuP este singurul MC prezent și pe „Calea spre schimbare„.

Beat-ul piesei nu este original, chiar este descris ca fiind „de pe net”. Nu se știe nimic de clipul propriu-zis al piesei, nu apare în nicio descriere oficială că ar aparține cuiva, dar, se potrivește perfect cu tema piesei. Este un amalgam de gânduri, frustrări sau chiar memorii care ar putea fi interpretate ca fiind luate din propriile trăiri ale lui LuP. Vibe-ul piesei este unul meditativ, în mare parte despresiv, dar, care are o nuanță optimistă în cele din urmă. Probabil din acest motiv se numește „Calea spre schimbare” și nu „Calea„, de exemplu. Acele cuvinte, „spre schimbare„, indică faptul că tema este una de ridicare a stării de spirit și a propriilor gânduri în care de multe ori oricare dintre noi s-ar putea regăsi.

Ultimele lansări, inclusiv „Calea spre schimbare” puteau fi lansate lejer sub egida „LuP” și nu Colțu’ Sălbatic, ar fi avut o rezonanță, dar, proiectul de grup se dovedește a fi unul mult mai important decat cariera de MC solo. Inclusiv oamenii din spatele producției sunt aceiași, ceea ce arată o echipă care încet, dar sigur, se formează și devine din ce în ce mai închegată. La fel ca la „Savana Cimentată„, de mix și master s-a ocupat PaMF de la Shook Records, casa de producții cu care este afiliată Colțu’ Sălbatic.

Pentru mai multe detalii legate de viitoarele producții, intrați pe pagina oficială de Facebook a grupului Colțu’ Sălbatic.

Lasă un răspuns