Colțu’ Sălbatic a lansat piesa „Romanian Fusion”

De-a lungul anilor, orașul Iași a avut, într-un fel sau altul, o mișcare underground rap/hip-hop destul de activă. Sunt diverse grupuri de prieteni, case de producții, trupe, sau, chiar artiști solo care s-au tot perindat pe scena underground ieșeană. Colțu’ Sălbatic ar fi unul dintre aceste exemple. Recent, a lansat o piesă numita „Romanian Fusion„, iar de partea de producție ocupându-se cei de la Groapa Studio.

Colțu’ Salbatic este o trupă/grupare hip-hop originară din orasul Iași. Este activă din anul 2019. Formula s-a tot schimbat de-a lungul timpului, iar, conform pieselor de pe YouTube, Zar Murdar a fost cam singurul membru constant pe majoritatea producțiilor semnate Colțu’ Sălbatic. În descrierea oficială, apar mult mai mulți membri, dar, aceștia își fac simțită prezența în functie de piesele create. Sunt inclusiv piese în care e prezent doar un singur MC, cum este piesa „BRUT„, dar e lansata sub egida Colțu’ Sălbatic. Pe producția respectivă, doar LuP este prezent.

Ultima piesă este „Romanian Fusion” și a fost lansată în formula formată din Zar Murdar și LuP, aceiași MC care s-au aflat și pe alte producții ale grupului precum „Capul Sus„. Piesa în sine începe cu o linie de contrabas ce-ți rămâne întipărită în creier încă din primele secunde. Conform descrierii piesei, ar fi un beat necunoscut „de pe net”, nu se știe cu exactitate originea acestuia. Versurile piesei descriu perfect titlul. Sunt o multitudine de exemple sau stereotipuri autohtone, românești în adevăratul sens al cuvântului, fiind exact o fuziune ce formează perfect o stare de dezgust la adresa propriului mediu de viață. Pe partea de producție, Groapa Studio s-a ocupat de acest aspect. De mix și master s-a ocupat PaMF, același om care s-a ocupat și de piesa „Capul Sus„.

Pentru mai multe detalii legate de viitoarele producții, intrați pe pagina oficială de Facebook a grupului Colțu’ Sălbatic.

One thought on “Colțu’ Sălbatic a lansat piesa „Romanian Fusion”

Lasă un răspuns