Cheloo – Prezentul perfect

Sfârșitul lunii Februarie 2018 aduce lansare primei piese oficiale a lui Cheloo din acest an. Artistul revine cu o nouă compoziție după 9 luni de la lansarea ultimei sale compoziții, „R.S.R„.

Prezentul perfect” este o piesă specifică lui Cheloo, cu versuri ce atacă toate platformele sociale posibile, precum legalizarea ierbii sau prostituția din lumea muzicală, fiind atacate în mod direct casele de discuri Cat Music și Roton. Totodată, artistul pune accept în această piesă pe faptul că a rămas cu ideile neschimbate după anii săi de activitate în muzica rap, acest lucru regăsindu-se în versuri precum „Pune paharul sus pentru prezentul perfect, încă aștept matol să mă destept” sau „Proștii spun că-s nebun și că fac pe deșteptul„. Tema videoclipului nu este complexă, în prim plan aflându-se Cheloo pe un fundal alb-negru, fiind prezente și câteva mesaje ironice ce se potrivesc cu versurile în anumite segmente. Nu este primul clip minimalist făcut de artist, „Lumea s-a schimbat” având parte de un videoclip la fel de succint. Videoclipul deja s-a bucurat de un real succes, în nici 24 de ore de la lansare adunând peste 200.000 de vizionari pe YouTube, intrând în top 10 videoclipuri populare  din YouTube-ul autohton.

Versurile și instrumentalul au fost produse chiar de Cheloo, de mix și master ocupându-se Daniel Dumitru. Această piesă a fost produsă sub egida casei de producții 20CM Records.

Lasă un răspuns