Cel mai tare promo

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=Wbm08GhgKEg?rel=0]

Recunosc, sunt un mic fan al wrestling-ului. Stiu ca e trucat totul, stiu ca sunt storyline-uri in spatele acestor conflicte dintre wrestleri. Dar promo-ul de mai sus
este mult prea expresiv sa fie trucat, si totodata, este unul dintre cele mai tari din ultimul timp.
In clipul de mai sus ii aveti in prim-plan pe Hulk Hogan (probabil ca-l stiti din filme) si pe Sting. Nu, nu e cantaretul, e wrestler. Steve Borden (Sting din wrestling) are drepturi de autor pe numele lui de ring. Mai pe romaneste, poate sa ceara bani lui Sting (cantaretul) de fiecare data cand ii foloseste numele. Nu asta conteaza, asta-i doar un mic adaos din partea mea. Il mai aveti la-nceputul clipului pe Jeff Jarrett.
Hulk Hogan momentan este in TNA (sau Impact Wrestling), o companie de wrestling infiintata acum 9 ani. El este acuma heel. Pentru cei ce nu stiu, in wrestling poti fi face (baiat bun) sau heel (ticalos). Se pot inversa rolurile cu trecerea timpului, adica sa devii din face heel sau invers. Revin la subiect. Hulk Hogan, conform scenariului, conduce TNA-ul, iar Sting, a pierdut recent centura mondiala in fata lui Mr. Anderson, datorita lui Eric Bischoff, mana dreapta a lui Hulk Hogan. Din cauza asta ii aminteste Sting lui Hogan de onoare si demnitate la-nceputul clipului. 
Sting si Hogan au fost rivali si in WCW (o companie de wrestling ce a dat faliment). Si nu erau rivali datorita unui scenariu, au fost rivali pe bune, tot timpul au avut ceva de impartit.
Oricum, Sting e unul dintre wrestlerii mei favoriti din totdeauna si sunt de partea lui, indiferent daca e face sau heel. 
Finalul este de nepretuit!

Lasă un răspuns