„Ce cântare minunată!” – Ediția a II-a

Duminica, 22 decembrie 2019, pub-ul Fabrik din Iași vă invită a doua ediție de „Ce cântare minunată!”. Este un eveniment ce are loc strict în apropierea Crăciunului, atmosfera fiind una relaxată și în ton cu sărbătorile de iarnă. Dacă în 2018 la prima ediție cântau 3 trupe, anul acesta va avea loc doar un concert semnat B.P.C. De altfel, și la prima ediție au făcut parte din line-up-ul evenimentului.

Înainte de toate, B.P.C este un acronim pentru „Bem Pe Caiet”. Este o trupă de rock alternativ, cu influențe din punk, funk, ska sau reggae. Membrii trupei sunt originari din Huși, respectiv Iași, aceasta formându-se în decembrie 2015. Nu are multe apariții până la ora actuală, dar cele mai notabile au fost din cadrul festivalurilor Rock’N’Iași „Open Air” 2016, respectiv Rock’N’Iași „Open Air” 2019 și Open Camp Vaslui 2016. În toamna anului 2016, trupa a participat la semifinala concursului GBOB din Suceava, obținând locul 3 în urma acestuia. Până la ora actuală are doar o piesă oficială intitulată „Limba„, ce a fost lansată pe 7 Martie 2018. O alta piesă, se numește „Zburători„. În rest, piesele trupei momentan se pot auzi doar live, „Circul” fiind una dintre ele.

Evenimentul din Fabrik Pub va începe undeva după ora 19:00. Intrarea va fi la liberă alegere, nefiind un preț fix. Puteți plăti oricât de mult considerați. La acest eveniment va avea loc un „Open Mic” și un Jam Session. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns