Cazacov – Realitate

Dacia Records este una dintre cele mai active case de producții din underground-ul românesc din ultima vreme. După lansarea mixtape-ului „Meniul Zilei în urmă cu aproximativ o lună, aceasta revine cu un nou videoclip. Cazacov a lansat primul său videoclip din cariera solo. Piesa aleasa este una nouă, intitulată sugestiv „Realitate„. Întrebat despre această piesă, artistul a declarat:

Piesa reprezintă viziunea mea față de tot ce se întâmplă în România de câțiva ani buni și până în prezent. Unii își vor da seama din prima, alții poate nu vor vrea să-și dea seama, ține de fiecare în parte.

Videoclipul este mai mult unul de prezentare, cu Cazacov în prim-plan. Cu toate că întreg videoclipul prezintă peisaje dezolante, potrivite pentru beat-ul produs de Franț, cadrul numai unul „real” nu e. Efectele folosite de Franț și Cazacov, producătorii videoclipului de altfel, oferă senzația de „coșmar”, cadrele mișcându-se într-un mod ce amplifică realitatea văzută ca într-o mare stare de amețeală.

Piesa și videoclipul a fost produs sub egida Dacia Records, ultimul cadru al clipului fiind o Dacie 1310, simbolul casei de producție.

https://www.youtube.com/watch?v=kmBa1RKt9R0

Lasă un răspuns