Cazacov & Oana feat. Maich – Pentru tot

Dacia Records rămâne în 2017 o casă de producție foarte activă. La sfârșitul lunii iunie, Cazacov, un MC afiliat cu această casă de producție, în colaborare cu Oana, respectiv Maich, au lansat piesa „Pentru tot

Întrebat despre această piesă, Cazacov a declarat:

În esență, piesa reprezintă dorința mea de a duce treaba asta la alt nivel. Întotdeauna scriu ce simt, cred că refrenul este destul de sugestiv. Am așteptat mult să scot piesa asta, contează mult pentru mine, e prima dată când colaborez atât cu Oana cât și cu Maich. Am avut ceva emoții în legătură cu chimia dintre noi, dar s-a dovedit a fi ceva de bun gust.

Menționez că piesa asta dă startul primului meu album solo, în care vor apărea colaborări cu unii dintre cei mai buni artiști din underground-ul românesc.

Versurile au fost compuse de Cazacov în colaborare cu Maich, cel din urma ocupându-se de mix și master. Înregistrarea și editarea piesei a avut loc la AMAVI Studio, artwork-ul piesei fiind realizat de Cazacov în colaborare cu AlexUnder. Piesa a fost lansata sub egida celor de la HipHopNews.ro.

Lasă un răspuns