Cazacov lansează „Cu căștile pe cap” alături de Pacha Man

În ultimii ani, scena rap underground din România e din ce în ce mai activă. Nimeni nu știe datorită cărui lucru se datorează acest fenomen, dar, concertele sunt dese, accesul la informație este mai mare ca oricând și, în mod automat, criteriul selectiv al fiecăruia dintre noi este de asemenea mult mai dezvoltat. Există mulți MC, din păcate, care rămân doar la stadiul de  „o piesă lansată” odată și atât, nicidecum o continuare sau o dezvoltare în acest sens. Alții, folosesc instrumentale preluate de la piese celebre, fără să treacă de acel punct și să experimenteze propriile instrumentale. Cazacov în schimb, e o excepție de la regulă. Nu putem spune că este o mega-revelație a rap-ului autohton, dar, nu ai cum să nu remarci persistența și ambiția de a încerca a lui Adrian Cazacu, omul din spatele MC-ului numit „Cazacov”.

Cazacov lucrează în prezent la al doilea album ce se va intitula „Compilații”. Acesta a început să se facă auzit odată cu lansarea primei piese oficiale. alături de Tecko Starr. Compoziția respectivă se numește „Implinit” și a fost lansată pe 5 martie 2019.
A doua piesă oficială a fost realizată cu Pacha Man, unul dintre cele mai cunoscute nume din rap-ului românesc. El își face simțită prezența doar la refren. De altfel, tema piesei este una cunoscută. Cazacov scoate în evidență mișcarea rap autohtonă, cel mai evident lucru fiind chiar în refrenul piesei: „Inima-mi bate pentru rap, de asta mă vezi mereu cu căștile pe cap„. Conform lui Cazacov, piesa vrea să scoată în evidență faptul că „evoluția este capabilă datorită răbdării

Fanas și SEZ sunt cei ce s-au ocupat de realizarea instrumentalului, piesa fiind scrisă și interpretată de Cazacov și Pacha Man. De înregistrare, mix și master s-a ocupat Benzen.

Videoclipul în sine, a fost realizat de George Toma de la TGDfilm. Este filmat seara, prin străzi întunecate din centrul Bucureștiului.

Pentru mai multe detalii legate de viitoarele producții ale lui Cazacov, vizitați pagina sa oficială.

3 thoughts on “Cazacov lansează „Cu căștile pe cap” alături de Pacha Man

Lasă un răspuns