Cazacov își lansează albumul „TRUP CU SUFLET”

Dacia Records rămâne și în anul 2018 una dintre cele mai active case de producții din underground-ul românesc. Cazacov, unul dintre cei mai activi MC afiliați cu această casă de producții, a anunțat la finalul lunii Martie lansarea albumului „Trup Cu Suflet„.

Acest lucru a făcut-o printr-un freestyle atipic. Nu este freestyle-ul tipic filmat într-un ghetou dintr-un peisaj urban sau într-un studio de producție. Cazacov a ales să filmeze pe marginea unui râu, primele versuri punctând clar acest lucru.

Albumul „Trup cu suflet” va fi lansat oficial pe 23 Aprilie 2018. Acesta va fi primul album solo a lui Cazacov ce va conține multe colaborări. Artistul a realizat câteva colaborări cu MC cunoscuți de către Cazacov de-a lungul timpului. Piesele au fost realizate împreună cu artiști precum Fanas, Wice, Hoffy, Dudyan, Mereu sau Omu Franț. Pe lângă acest album, Cazacov a lansat recent piesa „Real„, o producție ceva mai veche a artistului ce nu avea vreo variantă de studio înregistrată. Clipul piesei „Real” este filmat în clubul Silver Church din București pe data de 3 Decembrie 2017. Cazacov a avut ocazia să cânte în deschiderea evenimentului „Amavi În Casă”, în acea seară cântând artiști mari ai scenei underground din România precum Dragonu AKA 47, Chimie, Stres, Carbon sau Jianu.

Pentru mai multe detalii despre viitorul album, vizitați pagina oficială de Facebook a lui Cazacov.

One thought on “Cazacov își lansează albumul „TRUP CU SUFLET”

Lasă un răspuns