Cazacov – Eșecul

Casa de producții „Dacia Records” este una activă în anul 2017. În februarie, aceasta a lansat mixtape-ul „Meniul Zilei„, făcându-se remarcat în special MC-ul numit Cazacov.

Acesta a lansat un videoclip oficial în luna martie la piesa „Realitate„, fiind primul său material de acest gen. În aprilie, în colaborare cu Hoffy, a lansat piesa „Eșecul„. Întrebat cu privire la această piesă, artistul a declarat:

Eșecul este o altă piesă cu mesaj puternic, motivațional. Cine mă cunoaște, știe cât am alergat după oameni de încredere, și mă refer strict la cei ce pretindeau că fac muzică! În vara lui 2016 m-am apropiat de factorul care mi-a determinat evoluția de-a lungul timpului, eu îi mai zic și Franț! Când am scris textul, renunțasem la serviciu, pentru a mă apropia de muzică, Mulțumesc Domnului că am lângă mine oamenii de care chiar am nevoie. Pe refren se regăsesc vocile lui Hoffy și Vorbă. NIMIC NU AR FI FOST REALIZABIL FĂRĂ DACIA RECORDS! Omu Franț s-a ocupat de mix/master. Mulțumim din suflet!

După cum spunea Cazacov, de mix și Master s-a ocupat Omu Franț. „Eșecul” a fost produs sub egida casei de producție Dacia Records. Pentru mai multe detalii despre viitoarele lor lansări, intrați pe pagina lor oficială.

https://www.youtube.com/watch?v=c-Pzu5aO8wQ

2 thoughts on “Cazacov – Eșecul

Lasă un răspuns