Caravana Rockstadt Extreme Fest în clubul Rocknrolla din Iași

În perioada următoare, în mai multe locații ale țării, va sosi Caravana oficiala a festivalului Rockstadt Extreme Fest. Scopul acesteia este un mod de răspuns din partea organizatorilor pentru a fi mai aproape de cei care vor să cumpere, upgradeze, preschimbe sau să returneze biletele din cadrul festivalului. Prima locație în care va opri această caravană este clubul Rocknrolla din Iași.

În ultimii 2 ani, datorită pandemiei, festivalul Rockstadt Extreme Fest nu s-a ținut. În schimb, organizatorii evenimentului au anunțat din timp că abonamentele deja cumpărate rămân valabile. Următoarea ediție a festivalului se va ține în perioada 3-7 august 2022.

În cadrul acestor evenimente ce implică și Caravana REF, va avea loc și o tombolă cu premii și alte surprize. Conform descrierii oficiale, organizatorii spun că „le puteți spune de bine și de rău, îi puteți întreba orice și să schimbati păreri și idei la o bere față în față.”

Muzica va fi formată dintr-un playlist special organizat cu muzică din cadrul ediției din acest an de Rockstadt Extreme Fest. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului din Iași sau pe pagina oficială a festivalului.

Lasă un răspuns