Carach Angren – When Crows Tick On Windows (Official Video)

Carach Angren este una dintre cele mai cunoscute trupe de black metal din ultimii ani recunoscute la nivel mondial. Au la activ 4 albume de studio, ultimul fiind „This Is No Fairytale” lansat în anul 2015. Înainte de debutul albumului, trupa a lansat prima piesă oficială, „There’s No Place Like Home„. Aceasta a beneficiat de un videoclip cu versuri realizat de Costin Chioreanu, piesa în sine fiind lansată sub egida Seasons Of Mist, casa de discuri afiliată trupei.

Pe 12 septembrie 2016, Carach Angren a lansat în mod oficial cea de-a doua piesă de pe album, intitulată „When Crows Tick On Windows„. Este o piesă extrem de întunecată, trupa continuând poveste începută în piesa „There’s No Place Like Home„. Tot albumul „This Is No Fairytale” este propriu-zis o poveste, una cu multe rime albe completate de ritmuri frenetice și brutale. „When Crows Tick On Windows” spune povestea unei familii cu copii mici, un tată abuziv și violent și o mamă care cedează psihic și se omoară în cele din urmă datorita unei supradoze de pastile având venele de la ambele mâini tăiate. Ca scenariul să fie complet, în tot acest timp, ciorile bat cu ciocul în ferestrele casei, prevestind atmosfera de moarte. Toate aceste detalii menționate sunt versurile piesei expuse într-un videoclip în care Seregor, solistul trupei, are rol de narator, fiind înconjurat de copii ce-ți amintesc de niște clovni posedați din filmele de groază, treptat fiind evidențiate părțile importante ale piesei precum moartea mamei.

Videoclipul a fost realizat de Rick Jacops de la Backstage Film Productions, în colaborare cu membrii trupei Carach Angren. Piesa a fost lansata de către casa de discuri Seasons Of Mist.

Lasă un răspuns