Bocaseca & Egris – Tu o să reușești

Bocaseca este unul dintre cei mai apreciați MC din rap-ul underground românesc. Totodată, este unul dintre cei mai activi, lansând periodic compoziții noi. Recent, a lansat piesa “Tu o să reușești“, realizată în colaborare cu Egris. Nu este prima data când cei doi MC compun piese, în trecut lansând împreuna “Kunta Kinte” sau “Cum se mișcă“.

Piesa “Tu o să reușești” este una cu un mesaj total pozitiv, în care cei doi MC scot în evidența ideea de motivație personală omniprezentă în cultura rap, auzindu-se des versul “Tu o să reușești“. Acest mesaj este unul însoțit de exemple personale din viața celor doi artiști și ușoare aluzii la faptul că ei “mereu au cules ce-au sădit, fără să ia din curtea voastră“.

Instrumentalul piesei este unul specific lui Bocaseca, un beat în care se simte influența muzicii underground de cartier, cu o ușoară tentă întunecată. Acesta a fost produs de Gogan, versurile și interpretarea fiind asigurate de Bocaseca și Egris, cel din urma ocupându-se și de mix-ul și masterizarea piesei. Este o producție ce aparține în totalitate casei de producție StudioulP* Cu ocazia lansării acestei piese, Bocaseca invită publicul prezent la concertul lui Stinkin Slumrok din 15 iulie 2017 din clubul Fabrica, atunci când va cânta în deschiderea concertului alături de Egris si Zmoalacazan. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Leave a Reply