„Bikers Party” – Trust MC în clubul Rocknrolla din Iași

Sâmbătă, 16 aprilie 2022, clubul Rocknrolla din Iași vă invită la „Bikers Party”, care îi va avea în prim-plan pe cei de la clubul de motocicliști Trust MC din Iași. În cadrul acestuia își va face prezența și Gili Barbu, un artist local prezent în special la seri de muzică folk din locații precum Taverna sau chiar clubul Rocknrolla.

Gili Barbu este un artist originar din orașul Târgoviște, stabilit de foarte mulți ani în Iași. A rămas un artist local la origini, susținând foarte des concerte în localuri relativ mici precum baruri, cafenele sau pub-uri, dar, mereu având o sală aproape plină. Cel mai des susține evenimente în pub-ul Taverna din Iași, dar și-a mai făcut prezența în trecut și-n alte locații ieșene precum clubul Rocknrolla. Playlist-ul său cuprinde foarte multe cover-uri adaptate în special pe muzica acustică/folk. Se pot distinge ușor piese de la trupe și artisti internaționali precum Godsmack sau The Prodigy. Are inclusiv producții proprii precum „Foicică de tutun” sau „Cântec pentru prieteni„.

Evenimentul din clubul Rocknrolla va începe după ora 20:00. Intrarea este liberă. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *