BattleMC România: Preselecții 2016 & Concert Chimie în Underground Pub, Iași

Battle MC România a ajuns în ultimii ani să fie unul dintre cele mai importante evenimente hip-hop din țara noastră. Evenimentul a debutat în anul 2012, pe scena Battle MC remârcandu-se de-a lungul celor 4 ani artiști precum Faust, Euforic, Psihotrop sau Macanache. Anul 2016 marchează cea de-a cincea ediție, preselecțiile având titlul sugestiv de „Road Of Champions”.

„Road Of Champions”, după cum se intitulează anul acesta etapa de preselecții, aduce un nou juriu compus din Gani (fost participant la Battle MC) și Chimie! Aceștia promit o jurizare corectă și o etapă de preselecții care va rămâne în istorie ca importanță. Regulamentul concursului este următorul:

  •  Vârsta permisă pentru participare: 16+

  •  Maxim 16 participanți/ preselecție!

  •  De data aceasta, vor merge mai departe doar 2 Battle MC/ preselecție! Adică, campionul, și un wildcard ce va fi ales în urma unui meci dintre Locul 2 și cel mai bun dintre pierzători!

  • În preselecțiile de anul acesta, participanții vor avea 30 secunde înainte de a schimba!

Chimie este unul dintre cei mai cunoscuți artiști hip-hop din cultura underground românească. A devenit cunoscut publicului larg atunci când a făcut parte din trupa Specii alături de Dragonu’. Sub egida trupei Specii, a lansat 3 albume: „Amenințarea Maimuței„, un material discografic realizat împreună cu Kazi Ploae, „Imperiul Lianelor” și „Ușile Vol. I„. Chimie încă mai abordează anumite fragmente din piesele trupei Specii în concertele sale, precum „4 ziua„, „Patria” sau „Maimuțe de stradă” . În 2012, apare primul material solo al artistului, „Mambo Siria„, iar în 2013 apare cel de-al doilea material, „De la Zei la Cimpanzei„, piesa „Povestea despre noroc și ghinion” fiind printre cele mai apreciate piese de pe acest album. A mai lansat de atunci alte două materiale discografice, „BioChimie Vol. I” fiind ultimul material al acestuia. A realizat colaborări de-a lungul timpului cu artiști precum Aforic, Bean MC, Phunk B sau Flou Rege, lansând cu aceștia piese precum „Omul Modern„, „I & I” sau „Frustrarea unui mafiot„.

Evenimentul din clubul Underground va avea loc pe data de 24 septembrie 2016 și va începe după ora 20:00, intrarea fiind de 15 lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns