Bancul cu politistul si sampania

    Un politist in prag de sarbatori a primit ca spaga o sampanie. El a vrut sa mearga la sectie sa o bea cu colegii, dar in ultima clipa s-a sucit : „Decat sa beau sampania cu colegii, mai ales pe criza asta, pe foametea asta, mai degraba merg acasa si o beau cu sotia”. Ajunge aproape de casa, dar la fel, se suceste : „Ar trebui sa fiu nebun sa beau sampania cu sotia, din 5-6 guri, imi goleste sticla sugativa naibii, mai degraba o beau singur”. El se gandeste unde sa o ascunda, dar sa o mentina si rece in acelasi timp. 
Cum in frigider nu o putea tine, pentru ca o vedea sotia, el a ascuns-o in rezervorul de la WC. 
Se face seara si se culca. El dormea la perete, iar sotia la margine. Cum vroia sa treaca peste ea, aceasta se trezeste : „Ce faci nesimtitule, la ora asta vrei sa ma incaleci, nu iti este rusine!”. Se culca la loc, iar se trezeste, acelasi lucru pana dimineata. 
Intr-un final, politistul trece de sotie, se inchide in baie si desface sampania. Cand a desfacut-o, s-au auzit un POC puternic, iar copilul lui speriat, s-a dus la ma-sa si i-a zis : „Mami, trebuia sa-l lasi pe Tati sa te incalece azi noapte. S-a impuscat in baie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *