Argatu’ – Oglinda

Argatu’ este unul dintre cei mai apreciați producători din underground-ul românesc. Recunoscut pentru volumele „Culese din Cartier„, realizate împreuna cu artiști precum AFO, Vali Umbră sau Bean MC, acesta încearcă în anul 2017 să facă piese total diferite fața de producțiile sale anterioare.

În prezent, Argatu’ lucrează la primul său album în care își va face prezența atât instrumental, cât și vocal. Artistul susține că „INCEPUTURI e despre mine , e un debut vocal și spiritual pentru mine.” Acest material, după cum a declarat mai devreme, se va numi „Începuturi„, până la ora actuală fiind făcute publice piese precum „Treaba Asta„, „P.A.A.F.F„, „Cine suntem noi„, „Hip-Hop„, „În felul nostru” sau „Nu mă voi opri„. Ultima sa producție se intitulează „Oglinda„. Este prima piesă de pe viitorul album ce are la ora actuală un videoclip oficial.

Este mai mult un clip de prezentare, în care Argatu’ se află în prim plan, pe toată durata acestuia făcându-și prezența oamenii apropiați ai artistului precum Macanache sau Dilimanjaro. Este un clip alb-negru, cu multe cadre ce te duce cu gândul la videoclipurile filmate pe o casetă video.

Versurile, interpretarea, mix-ul și masterizarea au fost asigurate de Argatu’. Piesa în sine a fost înregistrată la Studio ASA. Videoclipul a fost filmat de Alex Belciuganu și Alexandru Lucan, cel din urmă ocupându-se de montaj.

Pentru mai multe noutăți sau viitoarele concerte, intrați pe pagina oficială a lui Argatu’.

Lasă un răspuns