Anul VIII – Gluma continuă

Salutare, dragi hoinari printre litere. 1 Aprilie reprezintă o dată specială pentru mine, e ziua în care am înființat blogul. În anul 2010, începeam totul ca o glumă , dar, așa cum am zis și anul trecut și o spun și în titlul acestei postări, gluma continuă…

Nu am luat niciodată în serios blogul, cumva nu o fac nici acum. Postez articole când vreau, cum vreau și cu ce reguli gramaticale vreau, cu teme învechite sau extrem de actuale. Totuși, un lucru serios am reușit în acești 8 ani și acela este să-mi fac un refugiu de tramvai rătăcit prin sentimentele și amintirile mele. Mereu când am avut ceva pe suflet, postam fie „războaie ale gândurilor„, fie rime scrise în versuri, sau, păreri la rece, acestea fiind în principal de la concerte. Am avut o tentativa să fac și „păreri la rece despre albume„, dar, momentan nu am mai atacat latura respectivă.

Conform statisticilor de anul trecut, am reușit să ridic blogul de la 749 de like-uri la 1050. Adun constant 300 de like-uri noi pe decursul unui an, asta în condițiile în care nu am cerut nimănui „să-mi dea like”. Nu știu cu exactitate ce vreau de la blogul ăsta, vreau doar să nu moară momentan, indiferent cât de rar sau cât de des aș scrie pe el. Face parte din viața mea, o treime din durata vieții mele e regăsită pe blogul ăsta. Țin minte că enervasem groaznic o persoană odată că-i spusesem că blogul era important ca ea. Nu că aș fi mințit, mereu voi avea o platformă în care să-mi descarc nervii într-un fel sau altul, ceea ce persoanele din jurul meu nu au reușit vreodată să facă, pentru că, mereu le-am îndepărtat, că, da, sunt „hoinar printre litere”, sunt ușor cam individualist, superficial și arogant la unele faze. Dar, nu suntem cu toții la un moment dat?!

Dar, câteva lucruri rămân constante în viața mea: Negri va rămâne mereu pe spate în hoinărelile mele aproape zilnice și, voi, ăștia ce citiți în momentul ăsta și râdeți, „cringe”-uiți, va enervați sau îmi doriți tot răul sau binele din lume. Vă mulțumesc că încă sunteți aici și, sper să nu regretați acest lucru. Gluma continuă, dar, aceasta glumă încearcă să moara și să devină o chestie serioasă într-un final. Dacă mi-au trebuit 8 ani să-mi dau seama că blogul ăsta are un potențial să fie ceva total diferit, fie, accept pierderea mea de timp, dar, nu pentru mult timp, oricât de bătrân și în derivă m-aș considera. Până la următoarea postare de anul viitor, vă mulțumesc din suflet pentru atenție.

Hoinăreală plăcută!

https://www.youtube.com/watch?v=UnoNyCMJL_U

One thought on “Anul VIII – Gluma continuă

Lasă un răspuns