Antract – Mă dizolv (official video)

Una dintre cele mai cunoscute și vechi trupe românești, Antract, au lansat recent ultima lor piesă intitulată „Mă dizolv„. Aceasta beneficiază de un videoclip oficial, unul în care apar versurile piesei într-un mod inedit. Nu e videoclipul acela tipic cu versuri și efecte făcute pe calculator, singurele efecte folosite în acest clip fiind viteza imaginilor. Tot videoclipul este un caiet de desen ce ilustrează versurile piesei „Mă dizolv„. Este un videoclip foarte plăcut vizual, foarte creativ când vine vorba de imaginile desenate sau poveștile narate prin ajutorul unor carioci sau crete colorate.

Videoclipul a fost realizat de Eugen Belivac de la Inframe Studio, și Radu Crețu, un fotograf extrem de apropiat cu trupa Antract. Montajul clipului a fost realizat de Cosmin Filigean.

Cat despre piesă în sine, pe lângă faptul că a fost compusă și scrisă de băieții de la Antract, aceasta a fost înregistrată la casa de discuri Lee Music, inginerul de sunet fiind Arthur Fleischer, ajutat de Iulian Andrei și Gabriel Sucea.

Odată cu lansarea acestei piese, trupa Antract a declarat:

Într-o lume care cultivă individualităţi, vrem să vă dăruim un cântec despre pierderea într-un întreg…

Lasă un răspuns