An Theos confirmată la Underground Metal Fest Piatra Neamț

Underground Metal Fest este un festival aflat la prima ediție care vrea să readucă la viață festivalurile de metal care aveau loc în anii 90′ în orașul Piatra Neamț. Este un eveniment organizat de Underground Concerts Piatra Neamț, care se ocupa cu concertele metal din acest oraș. Prima ediție va avea loc în pub-ul Ze Germans, în perioada 21-22 Septembrie 2018 și aduce unele dintre cele mai importante trupe din underground-ul metal românesc.

Până la ora actuală s-au confirmat trupele Taine, Saddayah, Focuri și Lucky Thirtheen. Inițial, în cadrul acestui festival trebuiau să cânte trupele Contraband X și Trooper, dar, din motive ce nu țin de organizatori, și-au anulat participarea. Organizatorii festivalului au reușit să găsească un înlocuitor pe măsură. An Theos se întoarce în  orașul Piatra Neamț, tot în pub-ul Ze Germans. Ultimul lor concert a avut loc pe 18 Noiembrie 2017, atunci când și-a lansat albumul „Spre Cer”. Va fi primul concert al trupei după concursul Wacken: Metal Battle din Germania, unde a reușit să obțină locul 3.

An Theos este una dintre cele mai cunoscute trupe de folk metal din România. Înființată în anul 2010, trupa a devenit cunoscută publicului larg datorită versurilor ce au ca influență lumea dacică sau cea din mitologia românească. Au fost de la bun început sub tutela Rusidava Management, concertând în cei șase ani de activitate în țări precum Italia, Cehia, Ungaria sau Bulgaria. În cei 8 ani de activitate, trupa a lansat 2 albume de studio: „Seminția Dacă” în 2016, respectiv „Spre Cer” în 2017. Este cunoscută pentru piese precum „Noaptea Sânzienelor„, „Seminția Dacă” sau „Nedeea Lupilor„.

Evenimentul din pub-ul Ze Germans va începe în fiecare zi după ora 19:00. Începând cu 21 August 2018, biletele se pot găsi de vânzare în incinta pub-ului din Piatra Neamț. Prețul pe zi este de 30 lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns