Alternosfera va avea un concert SOLD OUT în Iași

Sâmbătă, 26 octombrie 2019, Alternosfera se întoarce în orașul Iași. Trupa va susține un concert în acest oraș după 2 ani și jumătate. Ultimul concert al trupei a avut loc în cadrul festivalului Rock’N’Iași „Open Air” 2017. Evenimentul este de ceva vreme sold out. Toate biletele au fost vândute pe rețeaua IaBilet.ro, asta în condițiile în care ultimele bilete erau la prețul de 80 de lei. Acest concert face parte din turneul „Arhitectul Din Babel”, al șaselea album de studio al trupei, prilejuit de aniversarea de 20 de ani de existență a trupei.

Alternosfera este una dintre cele mai cunoscute li apreciate trupe din Republica Moldova. A luat ființă pe 13 decembrie 1998, atunci când a avut loc prima repetiție în formulă deplină. Pe parcursul anilor, trupa și-a schimbat componența, având în momentul de față trei membri fondatori. Astăzi, trupa Alternosfera este formată din Marcel Bostan la voce și clape, Marin Nicoară la chitară, Sergiu Aladin la chitară, Eugen Berdea la tobe și Dumitru Costin la bas. În cei 20 de ani de existență, trupa a reușit să lanseze șase albume și un EP si va fi mereu asociata cu piese precum „Wamintirile„, „Muta„, „Ploile nu vin” sau „Visători cu plumb în ochi„.

Evenimentul din clubul Underground va începe undeva după ora 21:00. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns